پیش نیاز جراحی بزرگ در اقتصاد ایران
اقتصاد ایران در شرایط بسیار پیچیده ای قرار گرفته است. انتخاب ها بین بد و بدتر است. آیا موقع جراحی های بزرگ در ساختار اقتصاد ایران رسیده است؟
به گزارش اکوایران، اقتصاد ایران سال هاست با مشکلات بسیاری در حوره های مختلف اقتصادی دست و پنجه نرم میکند. تورم بلای جان اقتصاد شده و تازه ترین گزارش بانک مرکزی از روند رشد نقدینگی و عبور نقدینگی از ۴ هزار هزار میلیارد تومان خبر می دهد.
اصلاحات مثبت یا منفی بودجه ای؟
کمتر از ۵ ماه تا پایان سال ۱۴۰۰ مانده است، دولت هنوز موفق به اجرای تعهدات بودجه ای سال ۱۴۰۰ نشده، قول های جدید تازه ای هم داده و طرح هایی در دستور کار دارد که به عقیده کارشناسان می تواند تورم را تشدید کند، من جمله طرح ساخت مسکن.
اهم مشکلات اقتصاد ایران چیست؟ دولت در این حدود ۵ ماه مانده به پایان سال باید دست به چه اقداماتی بزند؟
دلار ۴۲۰۰ روی میز تصمیم گیران
خبر دیگری که بحث های بسیاری را به دنبال خود داشته دلار ۴۲۰۰ تومانی است. گویا وزارت اقتصاد، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی کمر همت را محکم بسته اند تا ریشه دلار ۴۲۰۰ را در اقتصاد ایران خشک کنند. کارشناسان معتقدند که این اقدام باید زودتر از این ها رخ می داد. اما سوال اینجاست که حالا از دوره طلایی حذف ارز ترجیحی گذشته، آیا الان موعد مناسبی برای اقدام به بازبینی این سیاست است؟
وحید شقاقی شهری، اقتصاددان در گفت و گو با اکوایران به این سوالات پاسخ می دهد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد
-
تبادل آتش در مرز آذربایجان
-
گزینه جدید روی میز ترامپ علیه ایران
-
بریکس برابر دلار؛ بلندپروازی یا آغاز یک تغییر؟
-
کیا اسپورتیج در آذربایجان؛ مثل کوئیک در ایران!
-
ایران خودرو روی این محصول خود حساب ویژه ای باز کرد / مقصد بعدی قیمت دنا مشخص شد
-
وقایع پراکنده، تغییرات بزرگ و «خاورمیانه جدید»ی که در حال شکل گرفتن است/ چرا حمله هفت اکتبر به جنگ همه علیه همه تبدیل نشد؟
-
آغاز تحریم های جدید علیه ایران
-
سفر قریبالوقوع پزشکیان به آذربایجان؛ یخ ها آب می شود؟