در پایان معاملات، شاخص کل با افت ۰.۸۵ درصدی در ارتفاع ۴ میلیون و ۹۲۴ هزار واحد قرار گرفت و شاخص هموزن نیز کاهش ۰.۲۴ درصدی را تجربه کرد. ارزش معاملات خرد با رشد نسبت به روز گذشته به ۲۶ همت رسید، اما خروج ۳ همت پول حقیقی نشان داد که ریسکهای سیاسی همچنان مهمترین عامل تصمیمگیری معاملهگران است
در همین زمینه با مریم محبی، کارشناس بازار سرمایه گفتگو میکنیم تا درباره واکنش بازار به اخبار اخیر، نقش گزارشهای مالی شرکتها و مسیر احتمالی بورس در روزهای آینده صحبت کنیم.
در همین حال، محبی با اشاره به اثرگذاری نااطمینانیهای سیاسی بر معاملات، معتقد است در شرایط فعلی تعطیلی موقت بازار تا زمان ایجاد ثبات نسبی در فضای سیاسی میتواند از رفتارهای هیجانی جلوگیری کرده و زمینه تصمیمگیری منطقیتر سرمایهگذاران را فراهم کند.