افزایش خروج نقدینگی حقیقی از بازار سهام؛
سقوط قیمت سهام 4 گروه بزرگ بورس
اکوایران: در معاملات امروز بورس تهران، 4 گروه بزرگ صنعتی بازار سرمایه قرمزپوش شدند و عاملی در جهت نزول شاخص کل بورس بودند.
به گزارش اکوایران، در معاملات روز چهارشنبه، 8 دی 1400، شاخص کل بورس پایتخت با کاهش 2 هزار و 553 واحدی نسبت به روز گذشته به رقم یک میلیون و 397 هزار و 357 واحد رسید.
شاخص هم وزن رشد کرد و با افزایش 739 واحدی در سطح 368 هزار و 99 واحدی ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) 6 واحد بالا آمد و در سطح 18 هزار و 836 واحد قرار گرفت.
قرمزپوشی گروههای بزرگ
در روز نزول شاخص کل، 4 گروه بزرگ بازار سهام قرمزپوش شدند. قیمت سهام اغلب نمادهای گروههای «فراوردههای نفتی، کک و سوخت هستهای»، «محصولات شیمیایی»، «فلزات اساسی» و «خودرو و ساخت قطعات» کاهش یافت و سقوط قیمتی بزرگان عامل ریزش شاخص کل بورس شد.
در مقابل قیمت سهام اغلب نمادهای بانکی افزایش یافت و این گروه سبزترین گروه بازار بود. وبملت، وبصادر، وتجارت، ونوین، وپاسار، وپارس، وسینا و وملل از جمله نمادهای سبز گروه «بانکها و مؤسسات اعتباری» بودند.
امروز نمادهای «فولاد»، «فارس» و «فملی» بیشترین تأثیر را در افت شاخص کل داشتند و «وبملت»، «وامید» و «حکشتی» بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص داشتند.
در فرابورس نیز نمادهای «بپاس»، «فرابورس» و «غصینو» بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل فرابورس داشتند و «صبا»، «شجم» و «شگویا» بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص داشتند.
در جدول پرتراکنشترین نمادهای بورس شستا صدرنشین است و خودرو و خپارس در رتبههای بعدی هستند. در فرابورس نیز نمادهای فرابورس، حآفرین و فجهان پرتراکنشترین نمادها هستند.
افزایش خروج نقدینگی حقیقی
امروز برای پنجمین روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و 437 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به دیروز رشد 238 درصدی داشته است.
در معاملات روز چهارشنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام وتوصا (گروه سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن 50 میلیارد تومان بود. پس از وتوصا، فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) و فولاد (شرکت فولاد مبارکه) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
افزایش ارزش معاملات بورس
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به رقم 5 هزار و 827 میلیارد تومان افزایش یافت. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه 804 میلیارد تومان بود که 14 درصد از ارزش کل معاملات بازار سرمایه را تشکیل میدهد.
ارزش معاملات خرد سهام نیز افت کرد و با افزایش 17 درصدی نسبت به روز کاری قبل به رقم 4 هزار و 70 میلیارد تومان رسید که 70 درصد از کل معاملات بازار را شامل میشود.
تعادل نسبی بازار
در پایان معاملات روز چهارشنبه، 216 نماد رشد قیمت داشتند که 161 نماد بورسی و 55 نماد فرابورسی بودند. همچنین 267 نماد کاهش قیمت داشتند که 184 نماد بورسی و 83 نماد فرابورسی بودند. به عبارت دیگر، 43 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 53 درصد بازار افت قیمت داشتند.
رشد صفهای فروش پایانی بازار
در پایان معاملات چهارشنبه ارزش صفهای فروش پایانی بازار نسبت به روز گذشته یک درصد افزایش یافت و 106 میلیارد تومان شد. ارزش صفهای خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته 57 درصد افت کرد و در رقم 105 میلیارد تومان ایستاد.
امروز نماد فجام (شرکت جام دارو) با صف خرید 25 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از فجام، نمادهای قهکمت (شرکت قند هکمتان) و قچار (شرکت قند چهارمحال) بیشترین صف خرید را داشتند.
بیشترین صف فروش نیز به سدبیر (شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران فارس و خوزستان) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش 306 میلیارد تومانی داشت. پس از سدبیر، نمادهای وسخوز (شرکت سرمایه گذاری استان خوزستان) و شسینا (شرکت صنایع شیمیایی سینا) بیشترین صف فروش داشتند.
نقشه بورس بر مبنای ارزش معاملات
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
2 روایت متفاوت از علت تاخیر در پرداخت یارانه نقدی آبان 1403
-
شوهران قاتل قصاص نمیشوند؟/ واکاوی حقوقی مجازات همسرکشی در ایران
-
جزئیات تازه از ماجرای واریز یارانه آبان/ سازمان هدفمندی یارانهها: یارانه هیچکس حذف نشده است
-
جنگ اوکراین به نقطه جوش رسید/ کییف پیام هشدار گرفت؛ حملات هوایی گسترده روسیه در راه است
-
ابطال مصوبه دولت در خصوص حقوق بازنشستگان
-
استقبال مولوی عبدالحمید از مسعود پزشکیان+ فیلم
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
رانا و شاهین بازار خودرو را آتش زدند
-
فوری/ واریز یارانه نقدی آبان 1403+ فیلم