عبور صنعت بازی از 150 میلیارد دلار
در ابتدای سال 2022 شاهد دو قرارداد بزرگ در حوزه بازی های ویدیویی بودیم. اکنون ارزش قراردادها و عرضه اولیه سهام در بخش بازیهای ویدیویی به 150 میلیارد دلار رسیده است.
به گزارش اکو ایران، رویترز نوشت در هفته های نخست، مایکروسافت با هزینه 70 میلیارد دلاری، شرکت اکتیویژن بلیزارد را خرید و شرکت تیکتو اینتراکتیو هم 11 میلیارد دلار صرف شرکت زینگا کرد.
در سال 2020 ارزش قراردادها به رکورد 85 میلیارد دلار رسیده بود و در سال جاری و در حالی که هنوز مقدار زیادی از آن نگذشته است، اعداد و ارقام سه برابر شده است . دلیل اصلی هم، همهگیری کرونا است که بازار بازیهای موبایلی را حسابی داغ کرده و فرصتی جدید پیش روی اهالی کسبوکار قرار دادهاست.
یکی از اتفاقات در دوران همهگیری کرونا این بود که کاربران از دنیای کنسولهای بازی به بازیهای موبایلی مهاجرت کردند. صنعت بازی هم به دنبال راههای جدیدی برای کسب درآمد است. به همین خاطر است که بازار بازیهای موبایلی گرم شده است.
تحلیلگران میگویند انتظار میرود شرکتهای بزرگی نظیر آمازون و نتفلیکس که تا کنون اقدامی در زمینه بازیهای ویدیویی نداشتهاند به زودی وارد میدان شوند. در آسیا غولهایی مانند تنسنت و سونی این مسیر را دنبال میکنند.
این روزها بحث «متاورس» که با بازی ارتباط تنگاتنگی دارد هم حسابی گُل انداخته، به ویژه از زمانی که فیسبوک به «متا» تغییر نام داد. در متاورس، کاربران میتوانند از طریق حقیقت مجازی و فناوریهای جدید به یکدیگر متصل شوند.
انتظار میرود حجم سرمایهگذاری در این زمینه بهویژه در قالب استارتاپ، افزایش چشمگیری پیدا کند. احتمالا غولهای فناوری سرمایهگذاریهای خود را در صنعت بازی بیشتر میکنند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ شورای حکام آژانس قطعنامه ضدایرانی را تصویب کرد
-
انتقاد تند پزشکیان از غرب: شما مرد هستید که با بمب زنان و کودکان را کشتار میکنید!
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
استقبال مولوی عبدالحمید از مسعود پزشکیان+ فیلم
-
فوری/ واریز یارانه نقدی آبان 1403+ فیلم
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
معمای ترامپ در مواجهه با تهران/ چه چیزهایی میتواند مانع از مذاکره شود؟
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق
-
زنگ خطر برای دریای خزر/ کاهش تراز آب و پیامدهای آن