حملات سایبری استثنایی ندارند، شرکتی را نداریم که بگوید به طور دائمی از گزند هک مصون است. بخش دیجیتال همه شرکت ها در سرتاسر جهان، بارها سیبل حملات سایبری بوده اند و هکرها، بیخیال ماجرا نمی شوند.

هکر ها دیتاسنتر ها را هدف قرار می دهند، والت های مملو از رمزارزها را تخلیه می کنند و اطلاعات خصوصی را به سرقت می برند. حالا که هکرها کوتاه نمی آیند، چه باید کرد؟ بهتر است کار را به کاردان بسپاریم.

پاتریک کوفلین، معاون امنیت بازار گروه Splunk، به وال استریت ژورنال گفت: «مردم از ما انتظار دارند که این موضوع را بفهمیم. آنها می گویند، ما از شکایت از چالش های مشابه خسته شده ایم.»

هک

به گزارش دیجیاتو و به نقل از Techradar، در کنفرانس Black Hat USA 2022، چارچوبی تحت عنوان طرحواره امنیت سایبری باز (OCSF) معرفی شد.

تعدادی از غول های حوزه تکنولوژی، به طرح این چارچوب در جهت مقابله با حملات سایبری پرداختند. از بین این شرکت ها، می توان به خدمات وب آمازون (AWS)، Splunk، بازوی امنیت سایبری IBM و چندین شرکت دیگر اشاره کرد.

کوفلین در این خصوص می گوید: «رهبران امنیت با موارد مختلفی برای یکپارچه‌سازی گسترش برنامه‌ها، خدمات و ارائه‌دهندگان زیر ساخت‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند و برای انجام درست این کار به داده‌های درست، مناسب و اولویت‌بندی شده نیاز دارند. این مشکلی است که برای حل آن، کل بازیگران صنعت باید گرد هم بیایند.»

در گزارش اخیر انجمن امنیت سیستم‌های اطلاعاتی آمریکا، از بین 280 متخصص امنیت، بیشتر از 75 درصد متخصصین در رابطه با همکاری شرکت های بزرگ در جهت ایجاد امنیت بیشتر و تاسیس بستر مناسب برای مقابله با حملات سایبری نظر مثبتی داشتند.

متخصصین این حوزه برای مقابله با این موضوع و بستن راه هکرها، مجبورند زحمت زیادی را متحمل شوند. راه ساده تر، همکاری شرکت ها با یکدیگر است.