توقیف ۸ برند غیراستاندارد لوازم خانگی در تهران
اکوایران: در عملیات نظارتی مشترک استاندارد و اصناف تهران، ۵ برند اجاق گاز و ۳ برند چایساز غیراستاندارد در بازار امین حضور توقیف شد.

به گزارش اکوایران، در بازرسی کارشناسان استاندارد از بازار امین حضور تهران، ۵ نامِ تجاری اجاق گاز غیراستاندارد را به دلیل نداشتن مجوز و نشان استاندارد، شناسایی و توقیف کردند.
به گزارش ایسکانیوز، استاندارد استان تهران اعلام کرد: در این گشت مشترک استاندارد و نماینده اتاق اصناف، که با هدف نظارت بر بازار وسایل گازسوز گرمایشی و خوراکپزی از واحدهای صنفی و عرضهکننده لوازم خانگی در خیابان امین حضور انجام شد، اجاقگاز با نامهای آذرین، hoffenberg، D-steel، brimond و اجاق گاز رومیزی با نام تجارتی نگین، به دلیل غیراستاندارد بودن، توقیف شد.
همچنین در این بازرسیها، ۳ نام نشان تجاری (برند) غیراستاندارد چایساز با نامهای Unique، Persia، Ssaks به دلیل نداشتن مجوز استاندارد توقیف شد.
براساس این گزارش، فرآوردههای فوق مشمول استاندارد اجباری است که مطابق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، هرگونه تولید، تمرکز و عرضه آن بدون اخذ مجوز و نشان استاندارد ممنوع و جرم است.
در این راستا صورتجلسه توقیف و جمعآوری محصولات غیراستاندارد مذکور توسط بازرسان استاندارد تنظیم و به واحدهای صنفی متخلف جهت انجام مراتب قانونی تحویل داده شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
شاخص سازان به میدان بورس آمدند / افزایش چشمگیر صفوف خرید در بازار امروز
-
پیش بینی بورس چهارشنبه 7 خرداد 1404/ سرمایهگذاران در شک و تردید
-
آکسیوس؛ هشدار ترامپ به نتانیاهو در مورد خرابکاری در مذاکرات هستهای با تهران
-
امپراتوریهای نوین؛ ترامپ و رؤیای تقسیم جهان با چین و روسیه
-
نواب رئیس مجلس دوازدهم ابقا شدند
-
سیگنال عقبنشینی از جنگ؛ چرا ترامپ پوتین را دیوانه خواند؟
-
پیروزی ایران در کورس رقابت با عربستان؟
-
تغییر مسیر بازار با سیگنال ژاپن؛ اوراق جان گرفت، دلار تقویت شد
-
انتقال ارز کالاهای اساسی به واردات خودرو