دکتر حسین دهشیار، استاد دانشگاه علامه طباطبایی می‌گوید اگر روی سیاست خارجی بایدن و خروج فاجعه‌آمیز آمریکا از افغانستان یا حمله روسیه به اوکراین توجه شود برای هریس یک نقطه ضعف است.

به گفته این استاد دانشگاه، از آن طرف هم مردم آمریکا مى گویند در دوران ریاست جمهوری ترامپ بیش از یک میلیون آمریکایی به خاطر کرونا جان خود را از دست داده‌اند لذا این موضوع یک نقطه ضعف برای او محسوب می‌شود.

دهشیار تاکید کرد اکنون دموکرات‌ها روی سیاست خارجی تاکید نمی‌کنند چون دستشان بسته است و در مقابل جمهوری‌خواهان روی سیاست خارجی متمرکز شده‌اند تا ناتوانى دموکرات‌ها را در این رابطه به رخ بکشند.

در واقع هر کدام از دو کاندیدا به دنبال نقطه ضعف یا پاشنه آشیل حزب مقابل است تا با مطرح کردن آن، راى خود را بالا ببرد.

نسخه کامل در سایت:

خبر مرتبط
آرای مستقل، تعیین‌کننده نتیجه انتخابات آمریکا

تنها سه روز دیگر تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا باقی مانده است؛ انتخاباتی بین کامالا هریس و دونالد ترامپ. با وجودی که تا به امروز برخی نظرسنجی‌ها با اختلاف خیلی جزئی هریس را جلوتر نشان می‌دهند یا در برخی دیگر با ترامپ مساوی است اما با توجه به اینکه اعتبار نظرسنجی‌ها چندین سال است زیر سوال رفته خیلی نمی‌توان به داده‌های آن متکی بود. در عین حال عملکرد دو نامزد نیز می‌تواند تاحدودی معین کند که کدام یک شانس بیشتری برای ورود به کاخ سفید دارند.