به گزارش اکوایران به نقل از ایسنا؛ رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که کارت صلاحیت حرفه‌ای معلمی با هدف شناسنامه‌دار کردن معلمان مدارس غیردولتی صادر می‌شود و این کارت اعتبار دائمی خواهد داشت.

 معلمان مدارس و مراکز غیردولتی برای دریافت کارت صلاحیت حرفه‌ای معلمی ملزم به گذراندن ۳۶۰ ساعت دوره تخصصی هستند. این طرح در دو فاز اجرایی شده که فاز دوم آن در دست برنامه‌ریزی است و هدف آن افزایش توانمندی معلمان در تدریس و انتقال مفاهیم به نسل آینده و ارتقای کیفیت آموزشی است.

این دوره شامل شش بخش ۶۰ ساعته است که معلمان را با تغییرات کتاب‌های درسی و مسائل فرهنگی و اجتماعی آشنا می‌کند. تقویت مبانی علمی، تاریخی و مذهبی معلمان نیز بخشی از این برنامه است تا آنها با مهارت و تسلط لازم، پاسخگوی سوالات و شبهات دانش‌آموزان باشند.

اعتبار کارت صلاحیت حرفه‌ای معلمان دائمی است

 اعتبار کارت صلاحیت حرفه‌ای معلمان دائمی است، مگر آنکه مشکلی برای معلم بروز دهد. اما معلمان باید متناسب با دوره‌ها و دروس خود، با شرکت در دوره‌های آموزشی، مهارت‌های خود را تقویت کنند.

ابلاغ پوشش بیمه تکمیلی معلمان مدارس غیردولتی در سال جاری

 معلمان و مربیان مدارس غیردولتی پس از طی مراحل گزینش و تأیید صلاحیت عمومی، وارد حوزه صلاحیت تخصصی و حرفه‌ای می‌شوند. علاوه بر آموزش، ساعات کار آنان به ۳۰ ساعت در هفته کاهش یافته و بیمه کامل و تکمیلی برایشان در نظر گرفته شده است. این اقدامات در راستای افزایش کیفیت آموزشی و تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بوده و هدف آن توانمندسازی معلمان و ایجاد نگرش‌های جدید در فرایند یاددهی و یادگیری با رویکردهای تربیتی در مدارس است.

همچنین طی یک برنامه سه‌ساله از سال ۱۴۰۲، معلمان جدیدالورود و با سابقه مدارس غیردولتی باید دوره‌های آموزشی ۶۰ ساعته را گذرانده و کارت صلاحیت حرفه‌ای دریافت کنند. داشتن این کارت، شرط لازم برای ورود و تدریس در این مدارس خواهد بود و نیازسنجی آموزش‌ها مطابق با اسناد بالادستی و با همکاری دانشگاه فرهنگیان انجام شده است.