رد ادعای هک کمپین ترامپ از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل
اکوایران: ستاد انتخاباتی ریاست جمهوری دونالد ترامپ روز شنبه اعلام کرد که برخی از ارتباطات داخلی آن هک شده است. این ستاد دولت جمهوری اسلامی ایران را مقصر دانست و به خصومتهای گذشته بین ترامپ و ایران اشاره کرد.
به گزارش اکوایران، ستاد انتخاباتی ریاست جمهوری دونالد ترامپ روز شنبه اعلام کرد که برخی از ارتباطات داخلی آن هک شده است. این ستاد مدعی مداخله دولت جمهوری اسلامی ایران در این ماجرا شده و به خصومتهای گذشته بین ترامپ و ایران اشاره کرد.
به گزارش رویترز، بیانیه مبارزات انتخاباتی جمهوری خواه اندکی پس از آن منتشر شد که وب سایت خبری پولیتیکو گزارش داد که در ماه ژوئیه شروع به دریافت ایمیلهایی از یک منبع ناشناس کرده است که اسناد معتبری را از داخل کمپین ترامپ ارائه میدهد، از جمله گزارشی در مورد «آسیب پذیریهای احتمالی» معاون ریاست جمهوری، جیدی ونس.
استیون چونگ، سخنگوی ستاد انتخاباتی ترامپ در بیانیهای گفت: «این اسناد بهطور غیرقانونی از منابع خارجی متخاصم با ایالات متحده بهدست آمدهاند تا در انتخابات 2024 مداخله کنند و در روند دموکراسی ما هرجومرج ایجاد کنند.»
اواخر روز شنبه، ترامپ در شبکه اجتماعی تروث ادعا کرد که مایکروسافت به تازگی به کمپین او اطلاع داده که جمهوری اسلامی ایران یکی از وب سایتهایش را هک کرده است. او ایران را مقصر دانست و افزود که آنها «فقط قادر به دریافت اطلاعات عمومی هستند.» او توضیح بیشتری در مورد این هک ارائه نکرد.
کمپین ترامپ به گزارش روز جمعه محققان مایکروسافت اشاره کرد که میگفت هکرهای وابسته به دولت ایران سعی کردهاند به حساب یک «مقام عالی رتبه» در کمپین ریاستجمهوری آمریکا در ماه ژوئن نفوذ کنند.
در این گزارش آمده است که هکرها یک حساب کاربری متعلق به یک مشاور سیاسی سابق را تصرف کرده و سپس از آن برای هدف قرار دادن این مقام استفاده کردند. این گزارش جزئیات بیشتری در مورد هویت اهداف ارائه نکرد.
سخنگوی مایکروسافت پس از انتشار این گزارش از ذکر نام مقامات مورد نظر یا ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.
نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک در ایمیلی اعلام کرد که «دولت جمهوری اسلامی ایران قصد یا انگیزهای برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده ندارد.»
همچنین در واکنش به اتهامات کمپین ترامپ افزود: «ما هیچ اعتباری برای چنین گزارشهایی قائل نیستیم.»
روز جمعه، در واکنش به یافتههای مایکروسافت، نمایندگی ایران در سازمان ملل به رویترز گفت که قابلیتهای سایبری ایران «دفاعی و متناسب با تهدیداتی است که با آن مواجه است» و هیچ برنامهای برای انجام حملات سایبری ندارد.
رئیس جمهور سابق ایالات متحده در دوران مسئولیتش روابط پرتنشی با ایران داشت. در سال ۲۰۱۸ ترامپ از توافق هستهای ایران خارج شد و ایالات متحده در سال 2020، سردار سلیمانی، فرمانده فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را ترور کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
رانا و شاهین بازار خودرو را آتش زدند
-
2 روایت متفاوت از علت تاخیر در پرداخت یارانه نقدی آبان 1403
-
انتقاد تند پزشکیان از غرب: شما مرد هستید که با بمب زنان و کودکان را کشتار میکنید!
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
جنگ اوکراین به نقطه جوش رسید/ کییف پیام هشدار گرفت؛ حملات هوایی گسترده روسیه در راه است
-
استقبال مولوی عبدالحمید از مسعود پزشکیان+ فیلم
-
فوری/ واریز یارانه نقدی آبان 1403+ فیلم
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق