اکوایران: دبیرکل ناتو مدعی شد که ائتلاف روسیه با کره شمالی، ایران و چین تهدیدی جدی برای صلح جهانی است و امنیت اروپا، هند و اقیانوسیه را به خطر میاندازد.
به گزارش اکوایران، مارک روته، دبیرکل ناتو در روز سهشنبه ادعا کرد که همکاری روسیه با کره شمالی، ایران و چین تهدیدی برای اروپا و منطقه هند و اقیانوسیه به شمار میرود.
به نوشته العربیه، دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی در جریان دیدار خود با امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه اظهار داشت: «همکاری روسیه با کره شمالی، ایران و چین تهدیدی برای صلح و امنیت بوده و نه تنها در اروپا، بلکه در منطقه هند و اقیانوسیه و آمریکای شمالی نیز چنین است».
روته در سخنرانی خود در پاریس گفت روسیه در ازای استفاده از نیرو و تسلیحات برای استفاده در اوکراین، فناوری موشکی به کره شمالی میدهد.
او از متحدان غربی اوکراین خواست که از کییف حمایت بیشتری کنند.