به گزارش اکوایران، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین روز سه‌شنبه با انتقاد از حذف کی‌یف در مذاکرات آمریکا و روسیه به گفت تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ باید «عادلانه» و شامل کشورهای اروپایی باشد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، رهبر اوکراین پس از یک دیدار سه ساعته با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در آنکارا، این سخنان را اظهار کرد.

زلنسکی گفت اوکراین، اروپا به معنای وسیع -شامل اتحادیه اروپا، ترکیه و انگلیس- باید در مذاکرات و ایجاد تضمین‌های امنیتی لازم  مشارکت داشته باشند.

او گفت که هرگونه تلاش برای میانجیگری برای پایان دادن به جنگ باید «عادلانه» باشد و با محکوم کردن مذاکرات آمریکا و روسیه در ریاض، مخالفت خود را با «تصمیم گیری بدون اوکراین در مورد چگونگی پایان دادن به جنگ در اوکراین» تکرار کرد.

او گفت پس از آن‌که به مذاکرات ریاض دعوت نشده، سفر خود به پایتخت عربستان به تعویق انداخته است. زلنسکی در کنفرانس خبری مشترک خود با اردوغان گفت: «فکر می‌کنم این نشست  بسیار غافلگیرکننده بود و نتایجش برای ما الزام آور نیست و ما به نتایج آن اهمیت نمی دهیم.ما کاملاً صادق و باز هستیم. من هیچ سورپرایزی نمی‌خواهم.به همین دلیل است که من به عربستان سعودی نمی روم».