ترامپ تحریمهای ضد روسی مرتبط با اوکراین را تمدید کرد
در میان مذاکرات میان ایالات متحده و روسیه برای بازسازی روابط و پایان دادن به جنگ سهساله در اوکراین، کاخ سفید از تمدید تحریمهای ضد روسی توسط دونالد ترامپ خبر داد.

به گزارش اکوایران، کاخ سفید روز گذشته در بیانیهای اعلام کرد که رئیسجمهور آمریکا، دونالد ترامپ، برخی از تحریمهای خاص که به وضعیت اوکراین مربوط میشد را به مدت یک سال دیگر تمدید کرده است. این تحریمها توسط دولتهای پیشین آمریکا در سالهای ۲۰۱۴، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ به دلیل الحاق کریمه و تصرف جمهوریهای دونتسک و لوهانسک توسط روسیه وضع شده بود.
ترامپ در این بیانیه تأکید کرد که این محدودیتها باید پس از تاریخ ششم مارس ۲۰۲۵ ادامه یابد. به گفته رئیسجمهور آمریکا، «اقدامات و سیاستهایی که در این دستورات اجرایی آمدهاند، همچنان تهدیدی غیرعادی و فوقالعاده برای امنیت ملی و سیاست خارجی ایالات متحده به شمار میآیند».
این تصمیم ترامپ در حالی اتخاذ شده که مذاکرات برای پایان جنگ در اوکراین، بدون حضور نمایندگانی از اروپا و حتی اوکراین، در حال انجام است و رئیسجمهور آمریکا فشار میآورد که هرچه سریعتر جنگ به پایان برسد. این روند باعث نگرانی متحدان اروپایی آمریکا شده و برخی از آنها برای رایزنی در مورد این موضوع به واشنگتن سفر کردهاند. در نشست خبری دیروز ترامپ با نخستوزیر انگلیس در کاخ سفید، وی ابراز امیدواری کرد که آتشبس در اوکراین به زودی برقرار شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
عراقچی پیش از عزیمت به مسقط: در تهران مشورت کردیم تا به نقطه تعیین کنندهای برسیم
-
اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان همراه با پرداخت معوقات و متناسبسازی
-
واکنش بازارها به دور چهارم مذاکره ایران و آمریکا
-
توضیحات بقائی از روند دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا
-
چشم تهران به مذاکرات ریاض؛ نقشه راهی که خلیج فارس به ترامپ دیکته میکند
-
حس بازارها به دور چهارم مذاکرات
-
دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز شد
-
بازار حواله خودروهای وارداتی آزاد شد
-
رایزنیهای مستقیم پیش از نشست غیرمستقیم