به گزارش اکوایران، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در کاخ سفید در جمع خبرنگاران گفت: «ترجیح می‌دهم که مسائل را با ایران حل و فصل کنیم اما اگر نتوانیم این مسائل را حل و فصل کنیم اتفاقات بسیار بدی برای ایران رخ خواهد داد.»

رئیس جمهوری آمریکا در پاسخ به سوالی درباره ایران و پهپادهایش  با اشاره به ارسال نامه‌اش به تهران گفت: «ایران در صدر فهرست اولویت های من قرار دارد.در نامه نوشتم وقت تصمیم است، حرف بزنیم و حل و فصل کنیم. از موضع ضعف یا قدرت نمی‌گویم. ترجیح می‌دهم مسئله را حل و فصل کنیم.»

براساس آنچه ایرنا گزارش داده است، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ۴ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفتگو با رئیس جمهوری ایران است. او با بیان اینکه برای امضای این یادداشت «دچار تردید» بوده است، گفت: «این برای ایران خیلی سخت است. امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم. باید دید آیا می‌توانیم به توافقی با ایران برسیم؟»