یک نماینده مجلس مطرح کرد:
تلاشهای پشت پرده برای انصراف نمایندگان از استیضاح وزیر بهداشت
اکوایران: در حالی که سیدمحمد حسینی - معاون پارلمانی رئیسجمهور - از گفتوگو با نمایندگان و پس گرفتن امضاهای استیضاحکنندگان وزیر بهداشت سخن گفته بود، خبرهایی که از بهارستان به گوش میرسد حکایت از این دارد که پارلمانیها خیال عقبنشینی از اسیتضاح بهرام عیناللهی ندارد.
به گزارش اکوایران، در همین راستا بیژن نوباوه وطن - نماینده تهران در مجلس - با اشاره به برنامه استیضاح وزیر بهداشت گفته «طرح استیضاح پس از حدود یک سال تلاش برای اصلاح برخی از مشکلات در حوزه بهداشت، درمان و دارو، در دستور کار برخی نمایندگان قرار گرفته است. در مورد این مشکلات دیداری با وزیر داشتم و چندین مرتبه هم سوال طرح کردم و ایشان برای پاسخ به سوالات در کمیسیون بهداشت حاضر شد، اما توضیحاتش قانعکننده نبود.»
این نماینده مجلس، اخراج غیرقانونی اساتید دانشگاههای علوم پزشکی را یکی از مشکلات حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد و با اشاره به نامه سازمان بازرسی کل کشور، گفت که این سازمان، با ارسال نامهای رسمی اعلام کرده که بسیاری از این برکناریها و بازنشستهکردنها غیرقانونی بوده است. به گفته نوباوه، دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی نیز به تخلفات و گزینش افراد فاقد صلاحیت و دارای فساد اخلاقی در دانشگاه علوم پزشکی تهران ورود کردهاند و در کنار این مشکلات، کمبود جدی دارو و رانت و کارتلهای بسیار بزرگ نیز از جمله مشکلات این حوزه است.
این ناینده مجلس میگوید در وزارت بهداشت رانت شدید وجود دارد: «اظهارنظرهایی مطرح میشود که داروها عرضه و توزیع نمیشوند و مشکلات زیادی سد راه توزیع آنتیبیوتیک وجود داشته است. در وزارت بهداشت با رانت و ضعف بسیار شدید مدیریتی روبرو هستیم و از مسئولان داخلی شنیدیم کسانی هستند که ادعا میکنند وزیر را اداره میکنند و همین افراد امروزه مشکلاتی را برای کشور ایجاد کردهاند. منافع مردم در حوزه بهداشت و سلامت مورد توجه جدی ما است و به طور قطع استیضاح را دنبال و عملیاتی میکنیم.»
نوباوه در گفتوگو با خانه ملت، درخواست فوری از هیأت رئیسه مجلس برای اعلام وصول استیضاح وزیر بهداشت را مطرح کرد و از برخی تلاشهای پشت پرده برای منصرف کردن نمایندگان از استیضاح عیناللهی خبر داد.
او گفته است: «متاسفانه طی چند روز گذشته توسط وزارت بهداشت تلاشهای بسیار گسترده و تماسهای متعددی با نمایندگان استیضاحکننده برای انصراف از استیضاح صورت گرفته و قولهای غیرمنطقی داده شده است؛ در حالی که استیضاح، استیفای حقوق ملی است. مگر میتوان از حق ملی و مردم صرفنظر کرد؟ وزیر باید بتواند در مورد مشکلات توضیح دهد تا مردم قانع شوند. نمایندگان نیز به وظیفه قانونی خود عمل میکنند. البته برخی مطرح میکنند که نمایندگان حب و بغض شخصی دارند. آیا پیگیری مطالبات مردم حب و بغض شخصی است؟»
در راستای صحبتهای این نماینده مجلس درمورد تلاش وزیر بهداشت و وزارتخانهاش برای منصرف کردن نمایندگان استیضاحکننده، روز گذشته در برخی کانالهای خبری تصویر نامهای از یک نماینده مجلس منتشر شد که طی آن وزیر بهداشت دستور و وعده فوری تاسیس یک دانشکده علوم پزشکی را داده بود؛ نامهای که به دستنویس بود و از زمان انتشار تاکنون از سوی دولت و مجلس هیچ واکنشی در پی نداشته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ شورای حکام آژانس قطعنامه ضدایرانی را تصویب کرد
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
قیمت جدید محصولات ایران خودرو رسما اعلام شد / توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودروها
-
از قطع روابط تا دیدار ژنرالها؛ واکاوی تلاشهای ریاض برای نزدیکی به تهران
-
پاسخ قاطع ایران به قطعنامه شورای حکام/ راهاندازی سانتریفیوژهای پیشرفته
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
معمای ترامپ در مواجهه با تهران/ چه چیزهایی میتواند مانع از مذاکره شود؟
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق
-
پشت پرده معامله قرن بن سلمان با پوتین