سرعت اینترنت کشور گیگابایتی میشود؟
اکوایران: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به انقلاب کابل نوری در ارتباطات و اطلاعات و وابستگی مسائل اقتصادی و اجتماعی به سرعت اینترنت گره خورده است.
به گزارش اکوایران: عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات، با اشاره به سرعت کیلوبایتی اینترنت در دهه 80 عنوان کرد: بالاترین مقدار سرعت اینترنت در آن زمان 512 کیلوبایت بر ثانیه بود. امروزه سرعت دانلود در طرح فیبر نوری چهارباغ به933 مگابایت بر ثانیه رسیده است. کابل نوری یک انقلاب در مسیر ارتباطات و اطلاعات کشور تلقی میشود که سرعت در آن 80 برابر سرعت قبل است.
او در ادامه تاکید کرد که کابل نوری و اینترنت پر سرعت یکی از پروژههای مهم دولت است که استفاده همه شهرها از این امکان باید تا پایان دولت سیزدهم فراهم شود.
وزیر ارتباطات همچنین اظهار داشت: عمر سیمهای مسی به پایان رسیده است و امروز در جهان روی سرعت میلیونها برابر فعلی آزمایش میشود، چراکه سرعت اینترنت بر بستر سیم مسی حداکثر 16 مگابایت بر ثانیه است.
زارع پور با اشاره به اینکه کابل نوری دارای سرعت نامحدودی است، عنوان کرد که تا نیم قرن آینده با توسعه کابل نوری از طرف شرکت مخابرات در هیچ شهری برای احداث اینترنت حفاری صورت نخواهد گرفت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که سرعت اینترنت در ایران در حال رسیدن به گیگابایت بر ثانیه است، گفت: همه مسائل اقتصادی و اجتماعی به سرعت اینترنت گره خورده است.
وی در پایان یادآور شد که ما در کنار شرکت مخابرات به 9 شرکت دیگر مجوز دادیم و هم اکنون تعداد اپراتورهای کشور به 10 اپراتور رسیده و امروزه تمام مسائل اقتصادی و اجتماعی به سرعت اینترنت وابسته است و همه مردم باید تا سه تا چهار ماه آینده از این فناوری بهرهمند باشند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ شورای حکام آژانس قطعنامه ضدایرانی را تصویب کرد
-
انتقاد تند پزشکیان از غرب: شما مرد هستید که با بمب زنان و کودکان را کشتار میکنید!
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
از قطع روابط تا دیدار ژنرالها؛ واکاوی تلاشهای ریاض برای نزدیکی به تهران
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
معمای ترامپ در مواجهه با تهران/ چه چیزهایی میتواند مانع از مذاکره شود؟
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق
-
پشت پرده معامله قرن بن سلمان با پوتین
-
چرا غرب از گروسی ناامید شد؟/ واکنش تهران به صدور قطعنامه احتمالی چه خواهد بود؟