«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی تازه درباره تنگه هرمز مدعی شد که این آبراهه بین‌المللی باید برای همه کشورها باز بماند و واشنگتن امنیت آن را تأمین خواهد کرد.

به گزارش اکوایران، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی تازه درباره تنگه هرمز مدعی شد که این آبراهه بین‌المللی باید برای همه کشورها باز بماند و واشنگتن امنیت آن را تأمین خواهد کرد.

به روایت مهر، ترامپ با اشاره به مذاکرات جاری با ایران گفت که موضوع باز بودن تنگه هرمز یکی از محورهای گفت‌وگوهاست. وی همچنین ادعا کرد هیچ کشوری نباید کنترل این مسیر راهبردی را در اختیار داشته باشد.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه درباره نقش عمان نیز هشدار داد و گفت: «عمان مانند هر کشور دیگری باید رفتار کند، در غیر این صورت مجبور خواهیم شد علیه آن اقدام کنیم.»

ترامپ همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال واگذاری مدیریت تنگه هرمز به ایران و عمان در قالب یک توافق کوتاه‌مدت، این موضوع را رد کرد و گفت: «این تنگه برای همه باز خواهد بود.»

وی بار دیگر تأکید کرد که آمریکا مسئولیت تأمین امنیت این آبراهه را برعهده خواهد داشت، اما اجازه نخواهد داد هیچ طرفی کنترل کامل آن را در اختیار بگیرد.