علی زینی‌وند، سخنگوی وزارت کشور: در رابطه با تجمعاتی که اشاره کردید، بخشی از این موضوعات به وزارت کشور منعکس شده است. البته باید به یاد داشته باشیم که درگیر یک جنگ وجودی بودیم و نباید شرایط امروز را با وضعیت عادی کشور مقایسه کنیم. حتی درباره توافق‌ها و مذاکرات نیز طبیعی است که هیچ‌گاه همه خواسته‌ها به‌صورت صددرصدی محقق نشود؛ چرا که ماهیت مذاکره بر پایه رسیدن به نقطه‌ای مشترک است.

مردمی که در این مدت در خیابان‌ها حضور داشتند، از نگاه ما بخشی از جامعه و سرمایه‌های کشور هستند. ممکن است برخی شعارها مورد پسند همه نباشد، اما نباید این افراد را با برچسب تندروی قضاوت کرد. بسیاری از آن‌ها با احساس مسئولیت و برای دفاع از امنیت و منافع ملی در صحنه حاضر شدند و شایسته احترام هستند.

در عین حال، برخی مشکلات از جمله ایجاد ترافیک و اختلال در رفت‌وآمد شهروندان و مراکز درمانی به وجود آمد که به‌تدریج اصلاح شد و برخی ایستگاه‌ها و موانع نیز جمع‌آوری شدند. با این وجود، هنوز شرایط کاملاً عادی نشده و طبیعی است که در دوران بحران، بخشی از جامعه با دشواری‌هایی مواجه شود. از جانب دولت و وزارت کشور نیز بابت این مشکلات از شهروندان عذرخواهی می‌کنم.

درباره ادعای سقوط حدود ۱۰۰ شهر در حوادث دی‌ماه نیز این موضوع را تأیید نمی‌کنم. چنین ادعایی صحت ندارد و گزارش‌های رسمی وزارت کشور چنین موضوعی را نشان نمی‌دهد. در همان شب وقایع، مسئولان ذی‌ربط در وزارت کشور حضور داشتند و هیچ شهری از کنترل خارج نشد. درباره ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها و بررسی قصورهای احتمالی نیز گزارش‌های کارشناسی در مراجع مسئول تهیه و بررسی می‌شود