ترامپ با انتشار تصویری از خود به همراه جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا، نوشت: «صدور حکم منع تماس برای او لازم است.»

به گزارش اکوایران به نقل از ایسنا،دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با انتشار تصویری از خود به همراه جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا، در حساب کاربری خود نوشت: «صدور حکم منع تماس برای او لازم است.»

این توهین آشکار در حالی صورت می‌گیرد که بر اساس گزارش روزنامه ایتالیایی «کوریرا دلا سرا»، دولت رُم این پست ترامپ را یک «اقدام تحریک‌آمیز» خوانده اما تصمیم گرفته این بار به چنین اقدامی از سوی ترامپ واکنش نشان ندهد. به نوشته یورونیوز ترامپ مشخص نکرده که منظورش از اشاره به «حکم منع تماس» دقیقا چیست اما این اقدام جدید، تنش‌های فزاینده اخیر میان دو کشور را وارد فاز تازه‌ای کرده است.

این تنش‌ها از اواخر ماه ژوئن و پس از آن آغاز شد که ترامپ مدعی شد ملونی برای گرفتن یک عکس مشترک با او به منظور بهبود وضعیت محبوبیتش «التماس» کرده است. رئیس‌جمهور آمریکا در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشته بود اوضاع ملونی در ایتالیا به دلیل سطح محبوبیتش خوب پیش نمی‌رود، احتمالاً به این خاطر که دست رد به ایالات متحده آمریکا در حمله به ایران زد.

این ادعاها با واکنش ملونی مواجه شد و نخست‌وزیر ایتالیا این اظهارات را «بی‌معنی» خواند و صراحتاً خطاب به ترامپ گفت: «در مورد محبوبیت من، دوست شما بودن قطعاً کمکی به آن نکرده و به رابطه من با شما هم بستگی ندارد.» ملونی سپس به رئیس‌جمهور آمریکا پیشنهاد کرد که به جای اظهارنظر درباره محبوبیت دیگران، بر میزان محبوبیت خود که در نظرسنجی‌ها دچار سقوط آزاد بی‌سابقه شده تمرکز کند.

روابط ترامپ و ملونی که پیش‌تر از او به‌عنوان یک متحد نزدیک رئیس‌جمهور آمریکا در اروپا یاد می‌شد، در ماه‌های اخیر و به‌دنبال پیامدهای جنگ متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و متعاقباً خودداری رم از اجازه به استفاده از پایگاه هوایی سیسیل برای پرواز هواپیماهای آمریکایی به مقصد خاورمیانه، به شدت رو به وخامت گذاشته است.

اختلافات این دو تنها به مسائل سیاسی محدود نمانده است. ترامپ و ملونی بر سر «پاپ لئو چهاردهم» نیز وارد مشاجره شدند. ترامپ پیشتر با حمله و توهین علیه رهبر کاتولیک‌های جهان ادعا کرد «او در مبارزه با جرم ضعیف و در سیاست خارجی فاجعه است.» اما ملونی در دفاع از پاپ تاکید کرد: «پاپ رهبر کلیسای کاتولیک است و این به حق و طبیعی است که او خواستار صلح بوده و هرگونه جنگی را محکوم کند.»

در این میان حملات ترامپ علیه نخست‌وزیر ایتالیا، موجی از پست‌های حمایت‌آمیز از ملونی را در شبکه‌های اجتماعی به راه انداخت و کاربران زیادی با انتشار تصاویری از استقبال گرم هواداران از ملونی، به حمایت از او پرداختند.

بر اساس نظرسنجی‌های معتبر، حزب «برادران ایتالیا» به رهبری ملونی همچنان محبوب‌ترین حزب سیاسی این کشور باقی مانده است. نتایج یک نظرسنجی در ماه ژوئن نشان می‌دهد این حزب با ۲۸.۶ درصد آرا، بیش از هفت درصد از رقبای چپ میانه خود پیش است. هرچند نظرسنجی‌ها حاکی از کاهش نسبی محبوبیت شخصی ملونی نسبت به آغاز دوره نخست‌وزیری اوست، اما شواهد محکمی دال بر فروپاشی سیاسی او وجود ندارد