سایت وزارت علوم هک شد؟
وبسایت وزارت علوم، فناوری و تحقیقات ساعتی است که از دسترس خارج شده؛ یک گروه هکری وابسته به گروهکهای مخالف دولت و حاکمیت کشور ادعا کرده که سایت وزارت علوم و فناوری را هک کرده است.

به گزارش اکوایران، این گروه مدعی شده که در راستای این حمله، به بیش از 20 هزار سند دسترسی پیدا کرده است.
حمله سایبری به زیرساختها کشور و هک وبسایتهای دولتی و خصوصی موضوعی است که در ماه های اخیر تکرار شده است. پس از ادعای هک سازمان ثبت احوال، امروز یک گروه هکری نیز ادعا کرد که سایت وزارت علوم و فناوری را هک کرده است. درحالحاضر نیز وبسایت وزارت علوم از دسترس خارج شده است.
آنطور که دیجیاتو گزارش داده، این گروه هکری مدعی است که 500 سرور، کامپیوتر، سایت و سامانه این وزارتخانه را هک کرده و به بیش از 20 هزار سند دسترسی پیدا کرده است.
این گروه هکری پیش از این مسئولیت هکشدن سازمانهایی مثل شهرداری تهران، وزارت امور خارجه، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت ارشاد، صداوسیما، نهاد ریاستجمهوری و… را هم بر عهده گرفته بود. این گروه درحالحاضر مشغول نشر اطلاعاتی درباره کارکنان این وزارتخانه است.
گفتنی است تا لحظه انتشار این خبر، واکنش رسمی از سوی هیچ مقام و نهادی درباره این حمله سایبری صورت نگرفته.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
مذاکراتی زمانبرتر و دشوارتر از خوشبینی های اولیه؛ بزرگترین اختلاف بر سر توافق تهران و ترامپ
-
انقلاب در دندانپزشکی با روش نوین دانشمندان برای پرورش دندان در آزمایشگاه
-
ورود 3 هواپیمای روسی به بندرعباس برای اطفاء آتش
-
نحوه محاسبه قبوض برق مشترکان اعلام شد
-
بورس فردا به تعادل میرسد؟/ فاز احتیاط سرمایهگذاران در معاملات دوشنبه
-
آخرین جزئیات از تعداد کشتهشدگان انفجار بندرعباس/ انتشار اسامی پیکرها احراز هویت شده
-
ترکش انفجار بندرعباس به بازار سهام رسید /خروج 2 همتی پول از بازار سرمایه
-
قرعه کشی محصولات ایران خودرو آغاز شد
-
ایرانخودرو به بندر شهید رجایی میرود