طلا و دلار در انتظار جکسون هول
قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه تقریبا نوسان زیادی نداشت و کار خود را در نقطه ای به پایان رساند که روز را آغاز کرده بود.

به گزارش اکوایران، در حالی طلا روز چهارشنبه در حوالی سطح 1750 دلاری نوسان داشت که بیشتر نگاه ها به نشست جکسون هول و سخنرانی جرومی پاول در میان مقامات بانک های مرکزی از سرتاسر جهان است. سیگنال های رییس فدرال رزرو درباره سرعت و شدت افزایش نرخ بهره در ادامه سال جاری میلادی نکته ای حیاتی برای بازارهای جهانی از جمله طلا است.
شاخص دلار پس از اینکه به قله 109.1 واحدی رسید روزی که گذشت در حوالی مرز 108.6 واحدی نوسان داشت. دلار قدرتمند همواره جذابیت طلا را کمتر می کند.
به طور کلی فضای بازار طلا در روزی که گذشت فضای انتظار بود. انتظار برای نشست مهم در روز جمعه و مشخص تر شدن ادامه مسیر سیاستی فدرال رزرو و نحوه افزایش نرخ بهره.
دلار همچنان با ارزشتر از یورو
در حالی سه روز پیش اتفاق تاریخی رخ داد و پس از سالها ارزش دلار بیشتر از یورو شد، بنظر می رسد حداقل در کوتاه مدت این روند شاید ادامه داشته باشد. شاخص دلار همچنان تحت حمایت سیگنال های انقباضی مقامات فدرال رزرو چشم اندازی صعودی دارد. نیل کشکاری رییس فدرال رزرو مینیاپولیس روز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد که این موضوع که فدرال رزرو باید سیاست های انقباضی خود را ادامه دهد بسیار واضح است.
البته شاید بیشتر بازارها در انتظار صحبت های جرومی پاول بمانند تا قضیه شفاف تر شود. این در حالی است که شاخص های اقتصادی اروپا وضعیت مناسبی را نشان نمی دهد و خطر افزایش قیمت انرژی نیز بسیاری از کشورهای این حوزه را تهدید می کند.
آخرین باری که ارزش دلار بالاتر از یورو بود به ماه دسامبر سال 2002 میلادی یعنی حدودا 20 سال پیش باز میگردد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
غافلگیری در تلآویو، تشویش در تهران؛ سفر به جایی که حال ترامپ را خوب میکند
-
اولین واکنش ترامپ به دور چهارم مذاکرات با ایران
-
کشورهای عربی خواهان نزدیکی ایران و آمریکا نیستند
-
ایلان ماسک با تسلا در راه ایران؟
-
بیبی خشم ویتکاف را بر انگیخت/ نتانیاهو جنگ غزه را طولانی کرد
-
اسامی 2 فرد ایرانی و شرکتی که توسط آمریکا تحریم شدند
-
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران یک روز پس از دور چهارم مذاکرات
-
ایران خودرو، سایپا را مات کرد / رژه تارا جلوی چشمان شاهین
-
آتشی که زیر خاکستر نخواهد ماند؛ چرا آتشبس ترامپ دهلی را غافلگیر کرد؟