اکو ایران: احمد زیدآبادی، روزنامه‌نگار و فعال رسانه‌ای نوشت: کشور چه میزان خسارت ببیند آقای لیلاز رضایت می‌دهد؟ حالا که به زعم وی آثار منفی اقتصادی جنگ چندان محل اعتناء نیست چطور است آن را دوباره شروع کنیم تا با نابودی مابقی ساختارها، نظر آقای لیلاز تأمین شود!

به گزارش اکو ایران به نقل از چندثانیه،  احمد زیدآبادی ، روزنامه‌نگار و فعال رسانه‌ای، در فضای مجازی با اشاره به سخنان سعید لیلاز نوشت:

اینکه ناراحتی نداره!

سعید لیلاز: "آثار اقتصادی منفی جنگ اغراق‌آمیز است!"

کشور چه میزان خسارت ببیند آقای لیلاز رضایت می‌دهد؟ حالا که به زعم وی آثار منفی اقتصادی جنگ چندان محل اعتناء نیست چطور است آن را دوباره شروع کنیم تا با نابودی مابقی ساختارها، نظر آقای لیلاز تأمین شود!

یکی از همولایتی‌های ما از منطقۀ کویری به شمال کشور سفر کرده بود. او را از میان جنگل عباس‌آباد عبور داده بودند! با دیدن جنگل گفته بود؛ چی همه می‌گن جنگل‌های ایران تخریب شده؟ این همه جنگل پس چیه؟ حالا کو بخشی از آنها هم تخریب بشه و بسوزه! این که اینقدر ناراحتی نداره!