تداوم آلودگی هوای تهران و پیش بینی هواشناسی مبنی بر ماندگاری این شرایط تا روز یکشنبه احتمال اعلام تعطیلی مدارس تهران فردا شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ را افزایش داده است.

به گزارش اکوایران به نقل از شرق،تداوم آلودگی هوای تهران و پیش بینی هواشناسی مبنی بر ماندگاری این شرایط تا روز یکشنبه احتمال اعلام تعطیلی مدارس تهران فردا شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ را قوت بخشیده است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تجمع آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا طی امروز و فردا در شهرهای پرجمعیت و صنعتی شامل کرج، تهران، اراک، قم و اصفهان خبر داده است.

شاخص آلوگی هوای تهران امروز جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ و در لحظه تنظیم این خبر با ثبت عدد ۱۴۸ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است. این پنجمین روز متوالی است که پایتخت‌نشینان هوای آلوده تنفس می‌کنند و بر اساس پیش بینی‌ها این وضعیت تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت.

تا این لحظه خبری از تعطیلی مدارس تهران فردا شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ اعلام نشده است. اخبار رسمی تعطیلی مدارس تهران فردا شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ به محض اعلام اطلاع‌رسانی خواهد شد.