جوجه یکروزه گران شد
شرکت کارت اعتباری ایران کیش با نماد رکیش در بهار امسال 423 میلیارد تومان درآمد عملیاتی کسب کرد و به سود ناخالص 52 میلیارد تومانی رسید. در نهایت این شرکت که در بهار سال گذشته سود شناسایی کرده بود، به زیان خالص 35 میلیارد تومان در این دوره رسید.
شرکت زامیاد (خزامیا) در سهماهه اول امسال به درآمد عملیاتی ۶۱۸۷ میلیارد تومانی رسیده که با رشد ۱۳۲ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل همراه شده است. همچنین این شرکت سود ناخالصی معادل ۱۶۳۶ میلیارد تومان را محقق کرده که با رشد ۶۴۶ درصدی نسبت به دوره قبل همراه شده است.
پالایش نفت لاوان در بهار امسال ۸۲ هزار میلیارد تومان درآمد عملیاتی گزارش کرده که از این میزان سود ناخالص ۹۱۹۷ میلیارد تومانی شناسایی کرده و در مقایسه با بهار سال قبل ۴۸ درصد کاهش داشته است.
شرکت مجتمع تولید گوشت مرغ ماهان (زماهان) از افزایش نرخ فروش محصول خود خبر داد. این شرکت بیان کرد نرخ محصول جوجه یکروزه گوشتی از ۶ هزار تومان به ۱۶۹۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
از چرخش ناو ترومن تا پایان تاب ترامپ؛ چرا آمریکا ناگهان از جنگ با یمن دست کشید؟
-
غافلگیری در تلآویو، تشویش در تهران؛ سفر به جایی که حال ترامپ را خوب میکند
-
اولین واکنش ترامپ به دور چهارم مذاکرات با ایران
-
کشورهای عربی خواهان نزدیکی ایران و آمریکا نیستند
-
اسامی 2 فرد ایرانی و شرکتی که توسط آمریکا تحریم شدند
-
ایلان ماسک با تسلا در راه ایران؟
-
پاسخ سخنگوی دولت به انحلال بانک آینده
-
گاردین: عراقچی برگ جدید هستهای رو کرد/ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم غنیسازی به ریاض و ابوظبی
-
رهن کامل آپارتمانهای ۵۰ تا ۶۰ متری در تهران؛ از ۴۰۰ میلیون تا ۳ میلیارد تومان