سود خالص پاسا در بورس 2 برابر شد
شرکت ایران پاسا تایر و رابر با نماد پاسا در گزارش 9 ماهه خود از رشد 100 درصدی در سود خالص خود خبر داده است. این شرکت در مدت مشابه سال گذشته رقم 173 میلیارد تومان را به عنوان سود خالص شناسایی کرده است که در سال جاری و با توجه به رشد 64 درصدی در درآمدهای عملیاتی خود به رقم 347 میلیارد تومان رسیده است.
شرکت ایرانخودرو نیز به اندازه سرمایه ثبت شده خود زیان خالص شناسایی کرده است. ایرانخودرو در ۹ ماهه سال جاری با اینکه با افزایش ۴۰ درصدی در درآمدهای عملیاتی مواجه شده است. اما زیان ۹ ماهه این شرکت رقم ۳۰ هزار میلیارد تومان است که برابر با سرمایه ثبت شده این نماد است. سایپا نیز در رقابت با آبیپوشان جاده مخصوص زیان ۹ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومانی را شناسایی کردهاند. سایپا نیز در ۹ ماه سال جاری رشد ۳۷ درصدی در درآمدهای عملیاتی خود را داشته است.
نماد ذوب آهن اصفهان نیز در این مدت ۲۳۰۰ میلیارد تومان زیان خالص شناسایی کرده است و شخارک نیز در همین مدت به ۲۳۰۰ میلیارد تومان سود خالص دست پیدا کرده است.
شرکت پتروشیمی زاگرس نیز در اطلاعیهای عنوان داشته است با عنایت به رفع بخشی از محدودیت گاز خوراک ارسالی از شرکت ملی گاز ایران و همچنین اتمام تعمیرات دورهای ، واحد دوم تولیدی این شرکت به تدریج در مدار تولید قرار گرفت .
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توئیت عراقچی پس از لغو سخنرانیاش/ برخی گروههای ذینفع خاص به دنبال دستکاری روند دیپلماسی هستند
-
ترکیب تیم فنی آمریکا برای مذاکره غیرمستقیم با ایران اعلام شد
-
اجرای مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در انتظار تأمین اعتبار
-
گروسی: مذاکرات ایران و آمریکا سرشار از فرصت و در عین حال خطرناک است
-
سخنگوی دولت: توافق خوب با آمریکا در زمان کوتاه مقدور است
-
اولین واکنش ترامپ به دومین دور مذاکرات تهران و واشنگتن
-
دلار و طلا واگرا شدند
-
نشست فنی ایران و آمریکا به شنبه آینده موکول شد
-
افزایش حقوق کارگران بیاثر شد