اخبار منفی قیمت‌ها را از کف به مقاومت رساند/ ریش‌سفیدهای بازار می‌گویند بازارساز حواسش به جمع شدن فنر ارزی باشد/ سکه فردایی وارد کانال ۳۱ میلیون شد/ چرا امروز خرید دلار در بازار بالا رفت؟ ظاهرا پای یمن و ترکیه در میان است.

به عقیده معامله‌گران بازار ارز و سکه بعد از حمایت در کف فنی افزایشی شد. معامله‌گران می‌گویند در روز سه‌شنبه خریدار وارد بازار شده و قیمت‌ها افزایشی شدند. قیمت دلار هرات با گپ مثبت در 51 هزار و 300 تومان شروع به کار کرد و بین 51 هزار و 100 تومان تا 51 هزار و 400 تومان نوسان داد. 

در روز سه‌شنبه اخبار حاکی از شدت گرفتن جنگ غزه بود. همزمان با خبر رایزنی ایران و قطر برای 52 زندانی از 240 زندانی اسرائیلی در دست حماس، نیویورک‌تایمز مدعی شد حمله زمینی اسرائیل آغاز شد. البته در معاملات عصر این جو تنش با شدت گرفتن حملات یمن به اسرائیل بیشتر شد. 

نکته بازار ارز این بود که برخی از معامله‌گران می‌گفتند افزایش خریدار در بازار سه‌شنبه برای سفر به ترکیه و شرکت در کنسرت هاست.

جزییات بازار ارز و سکه امروز 9 آبان 1402 را در «کف بازار» ببینید.