به گزارش اکوایران،‌ محمدصادق مفتح به تلاش‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت از زمان تأسیس برای یافتن ابزاری جهت واگذاری بخش‌های غیرحاکمیتی این وزارت‌خانه به بخش خصوصی و تشکل‌ها تأکید کرد.

به گفته او هدف، ایجاد یک نهاد فراگیر بود که بتواند تمام بخش‌های غیردولتی را پوشش دهد. فلسفه اصلی تأسیس خانه صنعت، معدن و تجارت این است که فعالیت‌های غیرحاکمیتی این وزارتخانه به تشکل‌ها و بخش غیردولتی منتقل شود. تاکنون اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: امیدواریم با برنامه‌ریزی مشترک، مجوزها و اقدامات مورد نیاز برای فعالان اقتصادی از طریق خانه صنعت، معدن و تجارت پیگیری و انجام شود.

تدوین بسته برای جبران خسارت تولیدی ها 

در ادامه این مراسم که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، ابراهیم شیخ ضمن تأکید بر حمایت از تولیدکنندگان کشور، از تدوین بسته‌ای برای جبران خسارات تولیدی ناشی از ناترازی انرژی در وزارت صمت خبر داد و گفت: این بسته از اسفند امسال آغاز و تا خرداد ماه سال آینده ادامه خواهد داشت. طی این مدت، صنعتگران می‌توانند از این بسته برای جبران عقب‌ماندگی‌های تولید خود بهره‌مند شوند. هدف این طرح کاهش ناترازی انرژی و تأمین پایدار انرژی برای واحدهای تولیدی است.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: در این بسته حمایتی، سیاست‌ها و تمهیدات ویژه‌ای برای کاهش فشار مالی بر تولیدکنندگان در نظر گرفته شده است که شامل افزایش مهلت پرداخت تعهدات مالی به سازمان‌های مالیاتی و بیمه‌ای، تسهیل در پرداخت بدهی‌ها و تسریع در تأمین ارز مورد نیاز است. همچنین، این طرح امکان فعال‌سازی بیشترین ظرفیت تولید را فراهم می‌آورد و صنعتگران می‌توانند برای فعالیت در سه شیفت کاری برنامه‌ریزی کنند.

او ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود این بسته حمایتی موجب افزایش بیش از ۲۵ درصدی تولید و صادرات شود. همچنین، در این طرح امکان خرید نهاده‌های تولید و تقسیط پرداخت‌ها نیز فراهم شده است.

شیخ در پایان رشد تولید و صادرات در سال ۱۴۰۳ را پیش‌بینی کرد و اعلام کرد: در ۱۰ ماهه سال جاری، شاهد رشد تولید و صادرات در رشته‌های صنعتی مختلف بوده‌ایم.