فرصت به دیپلماسی؛ پیام بقائی پیش از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: گفتگوهای شنبه در عمان، آزمونی برای سنجش نیت و جدیت آمریکا است.

به گزارش اکوایران، اسماعیل بقائی، در آستانه گفتوگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا که قرار است روز شنبه در عمان برگزار شود، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «با حسن نیت و نهایت هوشیاری، فرصت واقعی به دیپلماسی میدهیم. آمریکا باید این تصمیم را، که با وجود لفاظیهای خصمانهشان اتخاذ شده، ارج نهد.»
او ادامه داد: «نه پیشداوری میکنیم و نه پیشگویی.»
این دیپلمات ارشد ایرانی تأکید کرد: «قصد داریم روز شنبه میزان جدیت و نیت واقعی طرف مقابل را بسنجیم و بر اساس آن، گامهای بعدی را طراحی کنیم.»
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد: استیو ویتکاف، نماینده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه روز شنبه ۲۳ فروردین ماه در گفتگوهای ایران و آمریکا در عمان حضور خواهد داشت.
تمی بروس سخنگوی جدید وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: روز شنبه تنها دیدار با ایران انجام خواهد شد و این مذاکره نیست.
او در مورد گفتوگوهای آمریکا و ایران در روز شنبه گفت: «این، مذاکره نیست. موضوع این است که تعیین کنیم چه چیزی ممکن (امکان پذیر) است.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد
-
محکومیت بحرین به پرداخت خسارت به ایران
-
ادعای پاریس علیه برنامه هستهای تهران/ تحریمهای بینالمللی باز میگردد؟
-
سه عامل افت دلار
-
آغاز روند استیضاح وزیر راه؛ 41 نماینده این طرح را امضا کردند
-
معلمان بیشترین سهم را از صندوقهای بازنشستگی دارند