جزئیات جدید از پرونده برنج ۷۰ میلیاردی؛ مس سرچشمه در تیررس بازرسی قضایی
مدیرعامل شرکت ملی مس اعلام کرد که پرونده مطرح شده درباره اختلاس در این شرکت در حال بررسی است و در صورت احراز تخلف، اقداماتی قانونی لازم انجام میشود.

به گزارش اکوایران، مدیرعامل شرکت ملی مس ایران در نامهای به سازمان بورس، اعلام کرد که خرید برنج به مبلغ ۷۰ میلیارد تومان برای رفاه کارکنان این شرکت، توسط تعاونی کارکنان مجتمع مس سرچشمه انجام شده و شرکت ملی مس ایران مستقیماً طرف قرارداد نبوده است.
او افزود که پس از بروز حواشی در مورد قیمت و کیفیت برنج، موضوع به کارشناسان رسمی ارجاع شده و هنوز گزارش نهایی دریافت نشده است. در صورت احراز تخلف، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.
کشف اختلاس میلیاردی در یک قرارداد رفاهی در کرمان
در همین راستا دادخدا سالاری، بازرسکل قضایی استان کرمان اعلام کرد که در جریان بررسی یک پرونده اقتصادی، چند نفر به اتهام اختلاس شبکهای و تبانی در معاملات دولتی تحت تعقیب قرار گرفتهاند. به گفته او، تنها در یک قرارداد مربوط به خرید یک محصول، طی یک ماه صدها میلیارد ریال سوءاستفاده مالی صورت گرفته است.
سالاری با اشاره به رصد پنهانی و اقدامات میدانی بازرسان گفت که با دستور دادستان رفسنجان، تعدادی از متهمان اصلی توسط پلیس اقتصادی بازداشت شدهاند. او احتمال داد با پیشرفت تحقیقات، تعداد متهمان و رقم تخلفات افزایش یابد.
او همچنین تأکید کرد که در مبارزه با فساد هیچ خط قرمزی وجود ندارد و برخورد با متخلفان با قاطعیت ادامه خواهد داشت.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
آغاز روند استیضاح وزیر راه؛ 41 نماینده این طرح را امضا کردند
-
معلمان بیشترین سهم را از صندوقهای بازنشستگی دارند
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
پیشنهاد هزار میلیارد دلاری روی میز ترامپ؛ چگونه تهران دنبال توافق بهتری است؟
-
چرخش پول به سمت سهمهای جامانده
-
تالار شیشهای سبزپوش خواهد ماند؟/ فردا کدام گروه در کانون توجه معاملهگران قرار میگیرد؟