به گزارش اکوایران، اسکندر مومنی، وزیر کشور در پی انفجار در یکی از منابع قابل اشتعال در بندر شهید رجایی، بندرعباس در تماس تلفنی با محمد آشوری، استاندار هرمزگان گزارش اولیه این حادثه را دریافت کرد.

او به استاندار هرمزگان دستور لازم را برای رسیدگی فوری صادر کرد و همچنین با دستور وزیر کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور عازم منطقه شده است.

بر اساس گزارش مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، اداره کل مدیریت بحران استان هرمزگان در آماده‌باش کامل است.

در همین حال، بابک یکتاپرست، سخنگوی سازمان اورژانس کشور نیز درباره جزئیات این حادثه اعلام کرد که هنوز تعداد دقیق فوتی‌ها و مصدومان حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس مشخص نیست ولی تاکنون 195 نفر به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

او افزود که تاکنون ۱۰ دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس به محل اعزام شده‌اند و تیم‌های امدادی در حال ارائه خدمات هستند. 

انفجار مهیب در بندرعباس؛ خروج کامیون‌ها از بندر شهید رجایی

امروز -ششم اردیبهشت ماه- صدای انفجار شدیدی از اسکله شهید رجایی در بندرعباس شنیده شد که موجب وحشت گسترده‌ای در منطقه و شهرهای اطراف شد. شدت انفجار به حدی بود که زمین لرزید و در برخی مناطق خسارات جدی وارد کرد. جزئیات دقیق علت انفجار و میزان خسارات هنوز مشخص نیست، اما گمانه‌زنی‌هایی در خصوص انفجار مخزن آمونیاک مطرح شده که مقامات این موضوع را تکذیب کردند و تأکید کردند که علت دقیق حادثه هنوز مشخص نیست.

موج انفجار باعث تخریب یک ساختمان اداری و مچاله شدن تعدادی از خودروها در منطقه شد. همچنین منابع خبری از مجروحیت تعدادی از کارکنان بندر خبر می‌دهند، اما هنوز هیچ منبع رسمی این اطلاعات را تایید نکرده است.

شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد که انفجار ارتباطی با پالایشگاه‌ها و مخازن سوخت نداشته و عملیات تأسیسات بندرعباس بدون وقفه ادامه دارد. همچنین، تیم‌های امدادی و آتش‌نشانی به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

گمرک بندر عباس اعلام کرد که احتمالاً منشأ انفجار از دپوی کالاهای خطرناک و مواد شیمیایی در محوطه بندر بوده است. انفجار در محوطه کانتینری سینا و در شعاع ۲ کیلومتری ساختمان اداری گمرک رخ داده است. به گفته مقامات تحقیقات ادامه دارد و جزئیات بیشتر به‌زودی اعلام خواهد شد.