به گزارش اکوایران، ایران و آمریکا در روز شنبه (6 اردیبهشت) دور سوم مذاکرات هسته‌ای را به پایان رساندند و طبق اعلام بدر البوسعدی، وزیر خارجه عمان، تهران و واشنگتن توافق کردند بار دیگر در تاریخ 3 می (13 اردیبهشت) با یکدیگر دیدار کنند.

به نوشته اکسیوس، مذاکرات روز شنبه در مسقط نخستین‌باری بود که دو طرف وارد جزئیات فنی برای یک توافق هسته‌ای احتمالی شدند، به‌ویژه در رابطه با محدودیت‌هایی که ایالات متحده می‌خواهد بر برنامه هسته‌ای ایران اعمال کند و تحریم‌هایی که تهران خواهان برچیده شدنشان است.

این حقیقت که دو طرف برای دیدار دوباره به توافق رسیدند، سیگنالی است که از پیشرفت‌های بیشتر در مذاکرات خبر می‌دهد.

مذاکرات امروز در پایتخت عمان میان تیم‌های فنی دو کشور و همچنین مذاکره‌کنندگان ارشد یعنی استیو ویتکاف‌، نماینده ویژه آمریکا و عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران برگزار شد.

وزیر خارجه عمان همچنین گفت: «مذاکرات امروز ایران و آمریکا، آرمان مشترکی را برای دستیابی به توافقی مبتنی بر احترام متقابل و تعهدات پایدار مشخص کرد. اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بررسی قرار گرفتند.»

همچنین ویتکاف پیش از سفر دونالد ترامپ، رئیس‎جمهور ایالات متحده، به امارات متحده عربی در اواسط ماه می، برای مذاکره با مقامات اماراتی از مسقط به ابوظبی سفر کرد.