در صحن شورا چه گذشت؟
کدام معبر تهران به نام سید حسن نصرالله می شود؟
اکوایران : اعضای شورای شهر تهران با پیشنهاد جدید کمیسیون نامگذاری برای نام گذاری معبری به نام سید حسن نصرالله موافقت نکردند و پیشنهاد دادند معبر مناسب تری برای این نام گذاری پیشنهاد شود .
به گزارش اکوایران ، مهدی پیرهادی، عضو شورای شهر تهران، در دویست و نودمین جلسه صحنه شورای شهر، پس از تبریک سالروز میلاد حضرت زهرا (س)، طی تذکری اظهار داشت: توقع داشتیم در سطح شهر، به موضوع مقام مادر و روز زن، به نحو بهتری پرداخته می شد و سازمان زیبا سازی در این حوزهها بهتر عمل میکرد. اما متأسفانه در این حوزه، خوب عمل نشد.
وی افزود: در همان ایام، نمایشگاه خیلی خوبی در حوزه محیط زیست در نمایشگاه آفتاب برگزار شد که متولی آن سازمان محیطزیست بود. تعداد ۲۲۵ مجموعه و شرکت در این نمایشگاه شرکت کردند که جا دارد از خانم شینا انصاری و مجموعه شان هم تشکر کنیم اما در سطح شهر، هیچ تبلیغاتی برای این نمایشگاه انجام نشد.
وی ادامهداد: همواره پیگیری میکنیم که نمایشگاههای بزرگ، در محل نمایشگاه آفتاب برگزار شود. اینکه تبلیغات آن در سطح شهر توسط شهرداری صورت نمیگیرد؛ ضعف بزرگی است.
پیرهادی از شهردار تهران خواست این موضوع را پیگیری کند چرا که وقتی دغدغه اعضای شورای شهر برگزاری نمایشگاهها در شهر آفتاب است. همه قسمت های شهرداری باید نسبت به این موضوع فعال باشند و دغدغه شورا را در دستور کار قرار دهند.
وی افزود: با ۳۶ هزار متری که اخیراً در نمایشگاه آفتاب ساخته میشود همه کسری ها و کمبودها مرتفع میشود و وسعت نمایشگاه به بالای ۶۰ هزار متر میرسد و از همه نمایشگاهها بزرگتر خواهد شد.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران از معاونت عمران شهرداری خواست نسبت به اتمام این مجموعه تلاش بیشتری کنند که در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود.
وی با بیان در مجموعه سئول اگر یک نفر بیماری شود و به اورژانس نیاز داشته باشد، ممکن است جانش را از دست دهد؛ اظهار داشت: شخص رییسجمهور که جراح قلب هستند و سیاستگذاری در حوزه درمان داشتند اهمیت این موضوع را بیشتر از سایرین درک می کنند.
پیرهادی تأکید کرد: با توجه به شرایط جدید شهر آفتاب بهانه ای برای برگزاری نمایشگاهها در سئول نمیماند و درخواست داریم همه نمایشگاههای بزگ کشور در شهر آفتاب برگزار شود.
حبیب کاشانی، خزانهدار شورای شهر تهران،هم در ادامه به حادثه دلخراش یکی از اتوبوسهای شهری تهران اشاره کرد و گفت: روز یکشنبه حادثهای رخ داد که منجر به مصدومیت تعدادی از شهروندان شد. هرچند وقوع حوادث در وسایل نقلیه عمومی اجتنابناپذیر است، اما آنچه مایه نگرانی جدی است؛ تأخیر اورژانس و پلیس در رسیدگی به این حادثه است.
کاشانی تأکید کرد: طبق گزارشهای مردمی، بیش از ۲۰ دقیقه طول کشید تا نیروهای اورژانس به محل حادثه برسند و پلیس نیز که وظیفه دارد در موارد تصادف با فوریت وارد عمل شود، با تأخیر قابلتوجهی حضور یافت.
وی افزود: این حادثه باعث آسیبدیدگی و شکستگی در ناحیه صورت، دست و پا برای برخی از شهروندان شد. با این حال، لازم است اورژانس و پلیس برای جبران این نارساییها، به بررسی و رفع این مشکلات اقدام کنند.
خزانهدار شورا از مسئولین فرهنگی و حوزههای مرتبط درخواست کرد تا برای درمان مصدومان حادثه همکاری کنند و گفت: این شهروندان به وسایل حملونقل عمومی اعتماد کردهاند و شایسته است همه بخشها برای رفع مشکلات آنان تلاش کنند.
کاشانی بار دیگر ضمن تشکر از همکاران، خواستار رسیدگی جدی به این مسائل شد و تأکید کرد که مدیریت شهری باید نظارت بیشتری بر عملکرد دستگاههای امدادی و انتظامی داشته باشد.
در این جلسه نرگس معدنی پور، رئیس کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران ضمن تشریح مصوبات جلسات سی و هفتم و چهلم این کمیسیون گفت: کوچه سلمان واقع در منطقه یک، خیابان شهیدپور ابتهاج، نرسیده به میدان دارآباد، کوچه سلمان به نام شهید بزرگوار غلامحسین سهل آبادی نامگذاری می شود. ایشان در تاریخ ۱۳۳۷، در اراک متولد شد. بخشدار صومعه سرا و بسیجی بود و به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت که نهایتاً در سال ۱۳۶۵ در شلمچه به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی خواهر شهید بوده است.
وی ادامه داد: کوچه هشتم واقع در منطقه یک، خیابان دارآباد، خیابان شهید زینعلی، کوچه هشتم به نام شاعر تاجیکی صدر الدین عینی نامگذاری می شود. ایشان رئیس فرهنگستان علوم تاجیکستان و یکی از نخستین سرایندگان شعر نو فارسی است. وی برای استقلال تاجیکستان مبازره کرد، پس از استقلال، تاجیکان او را به عنوان «اولین قهرمان ملی» معرفی کردند. درخواست این نامگذاری از سوی شهردار دوشنبه بوده است.
رئیس کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران خاطر نشان کرد: پل جدیدالاحداث واقع در منطقه ۲، اتصال دهنده خیابان ایثارگران به بلوار شهید عزتی به نام شهیدان احمد و محمود بیاتی نیا نامگذاری می شود. شهید احمد بیاتی نیا در تاریخ ۱۳۴۵، در نجف آباد اصفهان متولد شد و به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. وی در سال ۱۳۶۲ در جزیره مجنون به شهادت رسید. مزار ایشان در گلزار شهدای اصفهان واقع شده است. همچنین شهید محمود بیاتی نیا در تاریخ ۱۳۴۷، در نجف آباد اصفهان متولد شد و به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. وی در سال ۱۳۶۱ در موسیان به شهادت رسید. مزار ایشان در گلزار شهدای اصفهان واقع شده است. درخواست این تغییر نام از سوی مادر این دو شهید بزرگوار بوده است.
معدنی پور بیان داشت: خیابان گلستان ششم واقع در منطقه ۴، خیابان پاسداران، خیابان گلستان ششم به نام شهید محمدحسین حدادیان نامگذاری می شود. این شهید والامقام در تاریخ ۱۳۷۴، در تهران متولد شد. ایشان یک مدافع حرم بود که برای دفاع از حرم و مقابله با داعش در جبهه سوریه هم جنگید اما در سال ۱۳۹۶ در تهران بدست دراویش شورشی گنابادی به شهادت رسید. مزار ایشان در امامزاده علی اکبر(ع) چیذر واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی شهرداری منطقه بوده است.
وی ادامه داد: کوچه مهربان واقع در منطقه یازده، اسکندری جنوبی، نرسیده به خیابان آزادی، کوچه مهربان به نام شهید مصطفی ندافیان نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۴۵، در همدان متولد شد. سرباز ارتش بود و در جبهه حضور یافت. در سال ۱۳۶۶ در جزیره مجنون به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی مادر شهید بوده است.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: بوستان دامپزشک واقع در منطقه ۱۱، تقاطع خیابان آذربایجان و اسکندری جنوبی، بوستان دامپزشک به نام بوستان سبحان نامگذاری می شود. این نامگذاری به در خواست اهالی محل صورت میگیرد.
رئیس کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران بیان کرد: کوچه حکیمی واقع در منطقه ۱۲، خیابان تختی، کوچه شهیدان غلامی، کوچه گلشن، کوچه حکیمی به نام شهید سید بهزاد شمس آبادی نامگذاری می شود. این شهید بزرگوار در تاریخ ۱۳۴۸، در تهران متولد شد و به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. وی در سال ۱۳۶۵ در فاو به شهادت رسید و مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی مادر شهید بوده است.
وی گفت: میدان ایثار واقع در منطقه ۱۸، بزرگراه آزادگان، ورودی مهتدی، تقاطع هاشمی، میدان ایثار به نام جانباز شهید نامگذاری می شود. درخواست این نامگذاری از سوی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران بوده است.
معدنی پور بیان داشت: بلوار شهداء واقع در منطقه ۲۰، شهرری ، حدفاصل خیابان شهید حبیب اله غیبی و بلوار بسیج، به نام شهید اصغر پاشاپور نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۸۵، در تهران متولد شد و به عنوان مدافع حرم در سوریه حضور یافت. وی در سال ۱۳۹۸ در حلب سوریه بدست تروریست های تکفیری به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است و درخواست ای تغییر نام از سوی مادر شهید بوده است.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد: پل جدیدالاحداث واقع در منطقه ۲۰، پل تقاطع اتوبان شهید آوینی و خیابان شهید زهره وند به نام سردار شهید حمید قلن بر نامگذاری می شود. این شهید بزرگوار در تاریخ ۱۳۳۹، در شهرری متولد شد. پاسدار بود و در سال ۱۳۶۰ در کرمان بدست گروهک تروریستی منافقین به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلا م الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی مرکز ارتباطات و امور بین الملل است.
رئیس کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران خاطر نشان کرد: بزرگراه شهید لشگری واقع در مناطق ۹ و ۲۱، حدفاصل میدان آزادی و بزرگراه آیت الله مهدوی کنی به نام شهید سید حسن نصرالله نامگذاری می شود. این شهید بزرگوار ملقب به سید مقاومت بود و پس از شهادت سید عباس موسوی به عنوان سومین دبیرکل حزبالله لبنان انتخاب شدند. حزبالله در دوران دبیرکلی وی به قدرتی منطقهای تبدیل شد. در سالهای ۲۰۰۴م، ۲۰۰۶م و ۲۰۱۱م نیز از سوی نیروهای صهیونیستی مورد سوء قصد قرار گرفته بود. سید حسن نصرالله، ۶ مهر ۱۴۰۳ در پی بمباران ضاحیه بیروت در جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسید. - درخواست این تغییر نام از سوی شورای شهر بوده است.
وی ادامه داد: خیابان بیستون واقع در منطقه ۶، حدفاصل میدان جهاد و خیابان فتحی شقاقی، به نام شهید یحیی سنوار نامگذاری می شود. این شهید والا مقام از رهبران جنبش حماس بود که پس از ترور شهید اسماعیل هنیه از ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ به ریاست دفتر سیاسی حماس انتخاب شدند و تا زمان شهادتشان این مسئولیت را بر عهده داشتند. ۲۵ مهر سال ۱۴۰۳ در درگیری با ارتش اسرائیل در شهر رفح در جنوب نوار غزه به شهادت رسید. درخواست این تغییر نام از سوی شهرداری تهران و شورای شهر بوده است.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: بلوار هجرت واقع در منطقه ۱۴، حدفاصل میدان شهیدان ارتش و مقر لشکر ۲۷ محمدرسول الله(ص) به نام سردار شهید محمد هادی حاجی رحیمی نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۴۱، در تهران متولد شد. از فرماندهان سپاه پاسداران و نیروی سپاه قدس، به عنوان مدافع حرم در سوریه حضور یافت. وی در ۱۳فروردین ۱۴۰۳ در کنسولگری ایران در دمشق به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی شورای شهر و معاون هماهنگ کننده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده است.
وی گفت: کوچه خورشید واقع در منطقه ۱۰، خیابان دامپزشکی، بعد از نواب کوچه شهید سلیمیان کوچه خورشید به نام شهید میثم قمری نامگذاری می شود. این شهید والا مقام ۱۳۶۲، در تویسرکان متولد شد. به عنوان کادر ارتش جمهوری اسلامی بود که در سال ۱۳۸۴ در سانحه هوایی سقوط هواپیمای c۱۳۰ در شهرک توحید به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی پدر شهید بوده است.
معدنی پور بیان داشت: کوچه شاهین واقع در منطقه ۱۰، خیابان رودکی، ضلع غربی خیابان ارومیه، کوچه شاهین به نام شهید محمد غنمی جابر نامگذاری می شود. ای شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۵۰، در تهران متولد شد و به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. وی در سال ۱۳۶۷ در مهران به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی والدین شهید بوده است.
وی گفت: کوچه مقیمی واقع در منطقه ۱۰، خیابان شهید مرتضوی، خیابان شهید مسعودی، کوچه مقیمی به نام شهید سید اسماعیل بنی جمالی نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۳۵، در تهران متولد شد و به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت و در سال ۱۳۶۱ در فکه به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این تغییر نام از سوی والدین شهید بوده است.
معدنی پور ادامه داد: کوچه فرهمند واقع در منطقه ۱۰ خیابان کارون، قبل از خیابان شهید مرتضوی، کوچه فرهمند به نام شهید داوود شهسواری نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۴۳، در تهران متولد شد. به عنوان نیروی ارتش در جبهه حضور یافت و در سال ۱۳۶۴ در قصرشیرین به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی والدین شهید بوده است.
وی گفت: کوچه نعیم واقع در منطقه ۱۰، خیابان خوش، بعد از خیابان شهید مرتضوی کوچه نعیم به نام شهید محمدرضا جعفر پور قره بابا نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۴۲، در تهران متولد شد و به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. در سال ۱۳۶۴ در فاو به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگاری از سوی والدین شهید بوده است.
معدنی پور تاکید کرد: کوچخ کیخسرو واقع در منطقه ۱۰، خیابان رودکی، بعد از دامپزشکی کوچه کیخسرو به نام شهید نعمت الله مشیری نامگذاری می شود. این شهید بزرگوار در تاریخ ۱۳۴۴، در گرمسار متولد شد و بسیجی بود. وی در سال ۱۳۶۳ در حین آموزش برای اعزام به جبهه در کوه های لویزان به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی والدین شهید بوده است.
وی گفت: کوچه محمودی واقع در منطقه ۱۰، حدفاصل خیابان ارومیه و آذربای جان غربی، کوچه محمودی به نام شهید علی نوروز پورهنزایی نامگذاری می شود. این شهید والامقام در تاریخ ۱۳۴۱، در تهران متولد شد و به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. وی در سال ۱۳۶۲ در چذابه به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست کننده این نامگذاری والدین شهید بوده است.
معدنی پور گفت: کوچه خرمی واقع در منطقه ۱۰، خیابان خوش، بعد از خیابان دامپزشکی، کوچه خرمی به نام شهید جهانشاه هاشمی نامگذاری می شود. این شهید بزرگوار در تاریخ ۱۳۴۴، در تهران متولد شد. و به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت. در سال ۱۳۶۷ در اسلام آباد غرب به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی والدین شهید بوده است.
وی گفت: کوچه تختی واقع در منطقه ۱۴، خیابان پیروزی، خیابان نبرد شمالی، روبروی سازمان آب، کوچه تختی به نام شهید نصرت اله حاجیلو نامگذاری می شود. این شهید بزرگوار در تاریخ ۱۳۴۲، در ملایر متولد شد. از سوی سپاه پاسداران در جبهه حضور یافت. در سال ۱۳۶۱ در کوشک به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی خواهر و برادر شهید بوده است.
معدنی پور بیان داشت: کوچه شورای شمالی واقع در منطقه ۱۵، شهرک رضویه، خیابان شهید اسکندرلو، کوچه شورای شمالی به نام شهید محمد اسماعیل بابایی نامگذاری می شود. این شهید بزرگوار در تاریخ ۱۳۳۷، در شهرری متولد شد. از سوی گروه جنگ های نامنظم (شهید چمران) در جبهه حضور یافت. وی در سال ۱۳۵۹ در سوسنگرد به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست کننده این تغییر نام والدین شهید است.
وی گفت: کوچه حجره دوم واقع در منطقه ۱۷، سه راه آذری، خیابان شهید قدرت پاکی، کوچه حجره دوم، به نام شهید محمدرضا دنیا گردانه نامگذاری می شود. این شهید بزرگوار در تاریخ ۱۳۴۳، در تهران متولد شد. به عنوان سرباز در جبهه حضور یافت. در سال ۱۳۶۱ در سومار به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی مادر شهید بوده است.
معدنی پور ادامه داد: کوچه ۴۵ واقع در منطقه ۱۹، حدفاصل خیابان آموزگار و خیابان میعاد جنوبی، کوچه ۴۵ با حفظ شماره به نام شهید نادر باقری آق قلعه نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۵۰، در تهران متولد شد و به عنوان سرباز در جبهه حضور یافت. در سال ۱۳۶۹ در مهاباد به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی پدر شهید بوده است.
وی گفت: کوچه سیزدهم واقع در منطقه ۲۱، شهرک استقلال، بلوار دکتر عبیدی، کوچه سیزدهم با حفظ شماره به نام شهید علی رسولی نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۴۸، در تهران متولد شد و به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. در سال ۱۳۶۷ در شلمچه به شهادت رسید. مزار ایشان در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها واقع شده است. درخواست این نامگذاری از سوی والدین شهید بوده است.
معدنی پور خاطر نشان کرد: خیابان ده متری دوم واقع در منطقه ۲۱، تهرانسر، بلوار شاهد شرقی، خیابان نفت شمالی، کوچه شهید حسینی نیا (۲۶)، خیابان ده متری دوم به نام شهید رضا کیانی انبوهی نامگذاری می شود. این شهید والا مقام در تاریخ ۱۳۴۹، در تهران متولد شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. در سال ۱۳۶۷ در شاخ شمیران عراق به شهادت رسید. پیکر ایشان مدتها جاویدالاثر بود و پس از تفحص در بهشت حضرت زهرا سلام الله علیها به خاک سپرده شد. درخواست این نامگذاری از سوی مادر شهید بوده است.
تمامی موارد مطرح شده در مصوبات کمیسیون نامگذاری و تغییر نام معابر و اماکن عمومی شهر تهران از سوی اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید و مقرر شد تا محوری جدید به منظور استفاده از نام شهید والا مقام شهید حسن نصرالله در دستور کار قرار گیرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
زلنسکی پشت درهای مراسم تحلیف ترامپ ماند/ غافلگیری بزرگ برای اوکراین؛ خبری از بذل و بخششهای آمریکا نیست
-
جزئیات جدید از ترور در کاخ دادگستری/ آبدارچی 31 ساله ظرف ۱۳ ثانیه ترور را انجام داد
-
هدیه تحلیف ایران و روسیه به دونالد ترامپ/ ترامپ چه پاسخی میدهد؟
-
حیاط خلوت لوازم خانگی داخلی تعطیل میشود
-
ناو آمریکایی طعمه کروزهای یمن شد
-
از زمین تا آسمان؛ تصاویری از ساخت موشک، در شهر زیرزمینی نیروهای مسلح ایران
-
پیشبینی کارشناسان از قیمت طلای جهانی در هفته جدید؛ خیز فلز زرد برای رکوردشکنی؟
-
توصیف ترامپ از فردای آغاز ریاستجمهوریاش/ بدون آنکه رئیسجمهور باشم به توافق آتشبس دست یافتیم
-
تا اولین سخنرانی ترامپ معامله نکنید!