هیئت عالی نظارت: طرح افزایش تعداد نمایندگان مجلس مغایر سیاستهای کلی نیست
اکوایران: هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام طرح ساماندهی وضعیت حوزههای انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان مجلس را مغایر با سیاستهای کلی نظام ندانست.

به گزارش اکوایران، هیئت عالی نظارت، امروز -۱۵ اسفند به ریاست صادق آملی لاریجانی با حضور اعضای هیات و تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق مجلس، ذاکری معاون بانک مرکزی و رحمتی معاون سازمان برنامه و بودجه تشکیل جلسه داد.
اعضای هیئت عالی نظارت به بررسی انطباق طرح «ساماندهی وضعیت حوزههای انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی» با سیاستهای کلی نظام پرداختند.
در این طرح آمده است: «دولت با رعایت مفاد و شاخصهای مندرج در بند اول سیاستهای کلی انتخابات حداکثر طی مدت سه ماه پس از لازمالاجرا شدن این قانون، بررسیها و اقدام قانونی لازم را در راستای تحقق سیاستهای کلی انتخابات و اصل ۶۴ قانون اساسی به عمل آورد» و اعضای هیئت عالی پس از تبادل نظر در خصوص این مصوبه، آن را مغایر سیاستهای کلی ندانستند.
در ادامه اعضای هیئت عالی نظارت به بررسی تطبیق بخش دوم «لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور (جداول)» با سیاستهای کلی نظام پرداختند. پس از استماع گزارش کمیسیون اقتصادی مجمع و توضیحات رئیس کمیسیون تلفیق مجلس و معاون سازمان برنامه و بودجه، به تبادل نظر پرداختند و جدول شماره ۱۴ با موضوع هدفمندی یارانهها، بند «د» تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۴ کل کشور که به ردیفهای مرتبط به مالیات بر ارزش افزوده و بخشی از مصارف آن اشاره دارد را مغایر سیاستهای کلی ندانستند.
به گزارش مهر، همچنین در ادامه موضوع ایجاد ردیفهایی با عدد ۱ در بخش دوم بودجه مطرح شد که پس از ارائه توضیحات مجلس و سازمان برنامه و بودجه، «مصرف مازاد درآمد در ردیفهای درآمد-هزینه» و نیز درج احکام جدید ذیل جداول ۷-۱ و ۹ ذیل جدول ۷-۱ با رأی اعضای هیئت عالی، مغایر سیاستهای کلی نظام قانونگذاری اعلام شد.
اعضای هیئت عالی نظارت همچنین موضوع طرح «استفساریه قانون منع فروش و واگذاری اراضی فاقد کاربری مسکونی برای امر مسکن به شرکتهای تعاونی مسکن و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در روستاها» را از حیث مطابقت و عدم مغایرت با سیاستهای کلی نظام بررسی کردند و آن را مغایر سیاستهای کلی ندانستند.
اعضای هیئت پس از استماع گزارش کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع، به بررسی انطباق لایحه موافقتنامه «چهارچوب همکاری در زمینه حمل و نقل راه آهن ریلی بین وزارت راه و شهرسازی از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران و وزارت حمل و نقل و زیر ساخت از طرف دولت جمهوری ترکیه» و لایحه «پیوستهای ۱ و ۲ سند الحاقی پروتکل (۱۳۷۵) (۱۹۹۶) معاهده کنوانسیون پیشگیری از آلودگی دریایی ناشی از تخلیه پسماند و سایر موارد» با سیاستهای کلی نظام پرداخت و پس از تبادل نظر، آنها را مغایر سیاستهای کلی ندانستند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
در آستانه دور بعدی مذاکرات هستهای؛ ناو هواپیمابر وینسون به ترومن در خاورمیانه پیوست
-
دستور فوری عارف برای برخورد قاطع با معلم متخلف سنندجی/ ماجرا چه بود؟
-
پیشبینی کری و صالحی از نتیجه مذاکره ایران و امریکا
-
آغاز اقدامات فوری برای امنیت دریاچه شهدای خلیج فارس
-
علت سفر چند ساعته غریبآبادی به مسکو
-
تحلیلگران درباره آینده دلار چه میگویند؟
-
گاردین: مانع بزرگ بر سر توافق/ دست رد تهران به خواسته ترامپ در مذاکرات اولیه مسقط
-
تغییر شبانه در مذاکرات دور دوم
-
ایران خودرو پول لازم شد / خودروهای لاکچری بخط شدند / سوگلی ایران خودرویی ها نیامده از دسترس خارج شد