به گزارش اکوایران، محمدجمالیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی که از سوی رئیس مجلس به بندرعباس اعزام شده است درباره آخرین وضعیت مصدومان حادثه بند شهید رجایی گفت: صبح امروز از بیمارستان‌ها بازدید کردیم و خدا را شکر وضعیت درمانی بسیار خوب بود. با مصدومان که صحبت کردیم رضایتمندی بالایی داشتند و جا دارد از رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، وزیر بهداشت و معاون درمان ایشان تشکر ویژه‌ای داشته باشم.

به گزارش ایلنا، او ادامه داد: از دیشب تاکنون هزار و ۲۴۱ مصدوم به مراکز درمانی رسیده‌اند از این هزار و ۲۴۱ بیمار، تعداد، ۹۹۴ بیمار ترخیص شده و ۲۴۰ بیمار بستری هستند. از این ۲۴۰ بیمار بستری، ۳۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند، ۵ نفر سوختگی با درجه بالا دارند و ۶ نفر نیز به بیمارستان‌های دیگر اعزام شده‌اند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان گفت: آمار فوت‌شدگان در داخل بیمارستان نیز ۴ نفر گزارش شده است.

او درباره آمار جانباختگان این حادثه گفت: از پزشکی قانونی هم بازدیدی داشتیم در آنجا نیز تا الان، ۳۶ فوتی داشتیم. از این تعداد ۱۸ نفر قابل شناسایی بودند و مابقی به دلیل سوختگی شدید قابل شناسایی نیستند و نیاز به تست دی‌ان‌ای دارند تا شناسایی شوند.

این عضو کمیسیون بهداشت در پاسخ به این سوال که آیا آمار مفقودان مشخص است، گفت:‌ فعلا در حال حاضر آمار مفقودان مشخص نیست، زیرا برخی از پیکرها به صورت مجهول‌الهویه هستند و شدت سوختگی مانع شناسایی آن‌ها شده است، شاید تعدادی از مفقودان هم جزو آنها باشند. من خودم به سالن تشییع پزشکی قانونی رفتم و واقعا برخی پیکرها شدت سوختگی‌شان خیلی بالاست و اصلا قابلیت شناسایی وجود ندارد مگر اینکه بشود از طریق تست دی‌ان‌ای این کار را انجام داد.

او درباره وضعیت بیماران بدحال به چه صورتی است، گفت: ۵ بیمار با سوختگی شدید هستند که احتمال دارد وضعیت‌شان بدتر شود و احتمال فوت دارند. اما اکثریت بیماران وضعیت خوبی دارند. از دیشب ۱۲۶ عمل جراحی انجام شده است. از مصدومانی که در بخش مراقبت‌های ویژه هستند احتمال وخامت حال و مرگ و میر وجود دارد.

این عضو کمیسیون بهداشت در مورد آمار بیماران اعزامی گفت: شش نفر به شیراز اعزام شده‌اند، اما هنوز مصدومی به تهران اعزام نشده است. از نظر تجهیزات پزشکی و دارو مشکلی وجود ندارد. وضعیت بسیار خوب است و در مراکز درمانی آرامش حاکم بود. کادر درمان در حال انجام وظایف خود هستند و هیچ‌گونه کمبودی وجود ندارد. هم با کادر درمان هم با بیماران صحبت کردیم رضایتمندی بیماران هم بسیار خوب بوده است. امدادرسانی واقعا وضعیت مطلوبی دارد و جای تشکر دارد.

جمالیان درباره وضعیت نامطلوب هوا به دلیل گازهای متصاعد شده ناشی از انفجار گفت: ما در اسکله هم که رفته بودیم آنجا ماسک گذاشته بودند و به همه می‌دادند، اما تقریباً اگر کسی سابقه بیماری‌های حساسیتی ریه نداشت، به راحتی می‌توانست آن را تحمل کند.

خبر مرتبط
پزشکیان در بندرعباس: از نزدیک پیگیر حادثه بندر رجایی هستیم/ فردا عزای عمومی اعلام شد

اکوایران: رئیس‌جمهوری در بدو ورود به بندرعباس گفت: تلاش می‌کنیم به خانواده‌های افراد فوت شده و مصدومان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی رسیدگی کنیم. سخنگوی دولت نیز در پیام فردا را در کشور عزای عمومی اعلام کرد.

حضور مسعود پزشکیان در بندرعباس

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری امروز -7 اردیبهشت- در بدو ورود به فردوگاه بندرعباس گفت: خدمت خانواده جان‌باختگان تسلیت عرض می‌کنم. برای بیش از ۷۰۰ مجروح حادثه آرزوی سلامتی دارم.

پزشکیان گفت: از لحظه‌ای که از حادثه با خبر شدیم وزرای کشور و راه برای خدمت رسانی آمدند. از همه دستگاه‌ها قدردانی می‌کنم.. آمدیم تا از نزدیک ببینیم اگر کاری یا مسئله‌ای است که بتوان در دولت بررسی کرد را پیگیری کنیم.

پزشکیان افزود: حتما تلاش خواهیم کرد به خانواده کسانی که جانشان را از دست دادند رسیدگی کنیم.

به گزارش صداوسیما، رئیس‌جمهوری سپس به عیادت مجروحین حادثه انفجار بندرعباس رفت.