در این قسمت از برنامه چارسو به بررسی روند درآمد عملیاتی تعدادی از شرکت های دارویی بازار بورس تهران از ابتدای سال مالی جاری به بهانه افزایش نرخ هایی که در این چند هفته اخیر به خود دیده اند، می پردازیم.
نماد کاسپین مسیر صعودی خوبی را از ابتدای سال مالی در پیش گرفته است و از درآمد 76 میلیارد تومانی در ابتدای سال به رقم 112 میلیارد تومان برای گزارش مهر ماه رسیده است. نماد دپارس هم همچون کاسپین مسیر خوبی را بابت فروش ماهانه به خود گرفته است و از 32 میلیارد تومان فروردین ماه خود را به رقم 73 میلیارد تومانی در مهر ماه رسانده است.
اما نماد دالبر در کانال 174 تا 210 میلیارد تومانی فروش و درآمد عملیاتی داشته است. همچنین نماد دعبید با توجه به این که سال مالی متفاوت تری نسبت به دیگر نماد های مورد بررسی داشته است اما روند فروش خوبی را ثبت کرده تا از محدوده سقف 310 میلیارد تومانی فروش ماهانه رکورد 490 میلیارد تومانی را برای مهر ماه ثبت کرده باشد.