توقف کامل فعالیت تولیدی پتروشیمی خراسان به دلیل قطع گاز
شرکت پتروشیمی خراسان از توقف فعالیتهای تولیدی خود خبر داد.
شرکت پتروشیمی خراسان طی اطلاعیهای اعلام کرد به دلیل تداوم و افزایش برودت هوا شرکت گاز از تاریخ ۱۸ دیماه ۱۴۰۱ اقدام به قطع گاز ورودی به مجتمع کرده که در نتیجه واحدهای آمونیاک و اوره به طور کامل از سرویس خارج شده است.
با توجه به پیشبینی توقفات و تعمیرات اساسی در برنامهریزی تولید در سال ۱۴۰۱ در صورت تداوم تولید واحدهای آمونیاک، اوره و کریستال ملامین به مدت ۲۵ روز دیگر ۹۹ درصد برنامه تولید محقق و پوشش داده خواهد شد.
شرکت آسیاتک نیز در خصوص دلایل تغییر سود عملیاتی عنوان کرد افزایش سود عملیاتی شرکت مربوط به افزایش درآمدهای عملیاتی است که ناشی از افزایش تعداد مشتریان، افزایش در تعداد فروش، حصول درآمد از تولید محتوا و افزایش خدمات سرور ابری است.
اما شرکت کیمیاگران از صدور مجوز افزایش سرمایه خود از محل تجدید ارزیابی داراییها خبر داد که به موجب این خبر این نماد مورد توجه خریداران طی روز گذشته قرار گرفت.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توئیت عراقچی پس از لغو سخنرانیاش/ برخی گروههای ذینفع خاص به دنبال دستکاری روند دیپلماسی هستند
-
ترکیب تیم فنی آمریکا برای مذاکره غیرمستقیم با ایران اعلام شد
-
عراقچی: میلیگرم به میلیگرم از اورانیوم غنی شده در ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس بین المللی انرژی اتمی است
-
گروسی: مذاکرات ایران و آمریکا سرشار از فرصت و در عین حال خطرناک است
-
سخنگوی دولت: توافق خوب با آمریکا در زمان کوتاه مقدور است
-
اثر مذاکرات ایران و آمریکا بر سفره مردم
-
نشست فنی ایران و آمریکا به شنبه آینده موکول شد
-
افزایش حقوق کارگران بیاثر شد
-
ادعای مشاور امنیت ملی ترامپ: توافق جدید بند غروب ندارد