اتحادیه اروپا به جنگ با هوش مصنوعی میرود
اکوایران: اتحادیه اروپا اخیرا قوانینی در رابطه با محدودسازی مدلهای قدرتمند هوش مصنوعی ارائه داده تا به کنترل بیشتر این حوزه بپردازد. اما این قوانین شامل چه مواردی است؟
به گزارش اکوایران، در آنچه که به عنوان بخش کلیدی نخستین مقررات جامع هوش مصنوعی در جهان در نظر گرفته میشود، اتحادیه اروپا اخیرا به یک توافق اولیه رسیده که طبق آن نحوه فعالیت مدل پیشرفته چت جیپیتی محدود خواهد شد.
به نوشته بلومبرگ، تمام توسعهدهندگان مدلهای هوش مصنوعی قدرتمند که ظرفیتهای قابل توجهی دارند، باید از این قوانین که شفافیت در فعالیت آنان را نشان خواهد داد، تبعیت کنند.
این قوانین شامل بهروز نگه داشتن اطلاعات در مورد نحوه آموزش مدلهای هوش مصنوعی، گزارش خلاصهای دقیق از دادههای مورد استفاده برای آموزش این مدلها و داشتن خط مشی برای رعایت قانون کپیرایت است.
همچنین آن دسته از مدلهای هوش مصنوعی که از ریسک بیشتری برخوردار هستند، شامل قوانین اضافه برای پیشگیری بیشتر خواهند بود. در حال حاضر، تنها مدل هوش مصنوعی که شامل قوانین اضافی خواهد شد، چت جیپیتی 4 متعلق به شرکت اوپن اِیآی است.
مدلهای قدرتمند هوش مصنوعی در اروپا نیز باید قوانین خاصی را دنبال کنند. این قوانین شامل ارائه گزارش از مصرف انرژی، انجام تستهای امنیتی، مقابله با ریسکهای بالقوه، انتشار اطلاعات درباره مدلهای هوش مصنوعی و پیروی از استانداردهای مصرف انرژی است.
این توافق اولیه هنوز به تأیید پارلمان اروپا و 27 اتحادیه اروپا نیاز دارد. فرانسه و آلمان پیش از این نسبت به قوانین بیش از اندازه که باعث شوند مدلهای هوش مصنوعی این کشورها از بازار رقابت حذف شوند، ابراز نگرانی کرده بودند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری؛ ممکن است امشب قطعنامه صادر نشود
-
قیمت جدید محصولات ایران خودرو رسما اعلام شد / توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودروها
-
از قطع روابط تا دیدار ژنرالها؛ واکاوی تلاشهای ریاض برای نزدیکی به تهران
-
پاسخ قاطع ایران به قطعنامه شورای حکام/ راهاندازی سانتریفیوژهای پیشرفته
-
واکنش فوری تهران به قطعنامه شورای حکام آژانس
-
معمای ترامپ در مواجهه با تهران/ چه چیزهایی میتواند مانع از مذاکره شود؟
-
توصیه مولوی عبدالحمید به گفتوگو با آمریکا و اروپا/ گام اهل سنت برای وفاق
-
پشت پرده معامله قرن بن سلمان با پوتین
-
چرا غرب از گروسی ناامید شد؟/ واکنش تهران به صدور قطعنامه احتمالی چه خواهد بود؟