سه محصول جدید خودروسازان بین المللی حوالی بازار ایران دیده شدند
سامانه یکپارچه فروش خودرو در قرق خودروهای مرموز
اکو ایران : سامانه یکپارچه فروش خودرو در دور جدید عرضه محصولات برندهای جهانی خودروساز چهار خودرو را پشت ویترین خود قرار داده است. سه خودرو از خودروهای عرضه شده برای اولین بار وارد بازار کشور می شود و برای مصرف کنندگان ایرانی خودروهای مرموزی هستند.
به گزارش اکو ایران، شرکت های واردکننده خودرو در دور جدید عرضه محصولات خود چهار خودرو را در دسترس متقاضیان قرار داده اند.
تنها کیا K5 که پیش تر در بازار خودروی کشور با نام اپتیما شناخته می شد تنها محصول در میان خودروهای عرضه شده است که مشتریان ایرانی نسبت به آن شناخت داشتند و سه محصول دیگر برندهای جهانی خودروساز برای اولین از در بازار کشور حضور پیدا می کنند. این محصول بعد از کیا سونت و کیا سلتوس سومین خودروی برند کیا است که از مسیر سامانه یکپارچه فروش خودرو در دسترس متقاضیان قرار می گیرد.
سوزوکی بالنو (Baleno)، جی ای سی مکو (GAC Emkoo) و جی ای سی امپو (GAC Empow) سه خودروی مرموزی هستند که مدیران سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی در دور جدید عرضه در دسترس متقاضیان قرار داده اند.
سوزوکی بالنو (Baleno) محصول سوزوکی ماروتی هند است. این خودروهای هاچ بک شهری در سال 2015 نسل اولش به بازار عرضه شد و مورد استقبال متقاضیان خودروهای جمع و جور قرار گرفت. سوزوکی ماروتی بعد از بازار هند این خودرو را در بازارهای آسیا، آفریقا، خاورمیانه و حتی آمریکای لاتین عرضه کرد.
این خودرو در بازار هند با توجه به آپشن هایی که دارد با قیمتی حدود هشت هزار تا 12 هزار دلار فروخته می شود. سوزوکی بالنو (Baleno) رقیب هیوندایی i20، هوندا جاز و فولکس واگن پولو است.
جی ای سی امکو یکی از سه خودرویی است که برای اولین بار حضور در بازار خودروی کشور را تجربه می کند. این برند چینی پیش از ممنوعیت واردات خودرو به کشور در سال 97 در بازار ایران حضور داشت. مدیران GAC قصد داشتند تا بازار ایران را همانند سایر برندهای چینی در تیررس خود قرار دهند اما ممنوعیت ناگهانی واردات خودرو به کشور آنها را ناکام گذاشت.
حال که واردات خودرو از سرگرفته شده محصولات این برند خودروساز بار دیگر روانه بازار خودروی کشور می شود. جی ای سی امکو در سال 2022 ذیل برند ترامپچی توسط GAC در بازار چین عرضه شد. این خودرو یک کراس اوور شهری محسوب می شود.
بررسی GAC Emkoo نشان می دهد این محصول در سه نسخه در بازار چین حضور دارد اما ضعیف ترین نسخه آن با توجه به سقف در نظر گرفته شده برای واردات خودرو این فرصت را پیدا کرد تا از گیت ورودی به بازار ایران به سلامت عبور کند.
این نسخه از یک موتور 1.5 لیتری بهره می برد که توان ایجاد شده توسط ان 177 اسب بخار است. همچنین گشتاور آن 270 نیوتن متر خواهد بود. قیمت این نسخه در بازار چین بر اساس سایر آپشن ها در بازه 16 هزار و 800 تا 20 هزار دلاری نوسان می کند.
نکته قابل توجه در ارتباط با برند GAC این است که این خودروساز چینی در بازار این کشور پهناور آسیایی مونتاژکار برند تویوتا محسوب می شود. همکاری GAC با برند ژاپنی این امکان را فراهم می کند تا GAC از تکنولوژی تویوتا در محصولات خود بهره ببرد.
تنها خودروی سدان جی ای سی یعنی جی ای سی امپو سومین خودروی مرموزی است که مدیران سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی پشت ویترین قرار داده اند.
این خودرو از یک موتور 1.5 لیتری که توان قدرت 167 اسب بخاری را دارد. گشتاور آن نیز 270 نیوتن متر گزارش شده است.
این محصول GAC بر خلاف امکو با نسخه میانی در بازار ایران حضور خواهد داشت. حجم موتور این خودروی سدان 1.5 لیتر است. این موتور امکان تولید 167 اسب بخار قدرت دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
آنچه در مورد جاهطلبیهای محمد بن سلمان نمیدانید
-
بینیازی روسیه به ارمنستان
-
ترامپ: مناظره دیگری وجود نخواهد داشت/ هریس: به رایدهنگان یک مناظره دیگر بدهکاریم!
-
مهره عجیب شطرنج ژئواستراتژیک جهانی؛ کشوری که مشخص میکند کدام ابرقدرت این قرن را تصاحب میکند
-
ترخیص فوری ۴۴۴۷ دستگاه خودرو سواری رسوبی
-
بیتابی بن سلمان برای تغییرات جدید استراتژیک/ ستاره جدید در حال ظهور عربستان کیست؟
-
تهران زنگزور را قربانی اتحاد ضدغربی با مسکو و باکو میکند؟
-
نماینده ایران در شورای حکام: خرابکاری علت آلودگی هستهای مکانهای مشکوک آژانس است
-
بیانیه وزارت کشور علیه مهاجران افغان صحت دارد؟