اولین اقدام دولت درباره قیمت خودرو/ قیمت این 10 خودروی وارداتی کاهش یافت+ جدول
اکوایران: مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت ضمن ارائه لیستی از ١٠ مدل خودروی وارداتی که در پی کاهش ارزش گمرکی، با کاهش قیمت همراه شدهاند، این لیست را خروجی اولین اقدام دولت در حوزه واقعیسازی قیمتها دانست.

به گزارش اکوایران، ٢١ آذر ماه بود که مدیر طرح واردات خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت از اقدام و تلاش جهت کاهش جدی ارزش گمرکی خودروها خبر داد و اعلام کرد: در ابتدا برای برخی خودروها قیمت نهایی کاهش پیدا میکند، اما در آینده نزدیک اکثر قریب به اتفاق قیمتهای ارزی در سامانه گمرک اصلاح خواهد شد و قیمت پایین خواهد آمد.
پس از گذشت کمتر از یک ماه و نیم از اعلام این موضوع، امروز مهدی ضیغمی، مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت، در نشست خبری با خبرنگاران، از به ثمر نشستن اولین اقدام مهم دولت در حوزه واقعیسازی قیمت خودروهای وارداتی خبر داد و گفت: خروجی چند ماه پیگیری مداوم و همکاری شرکتها در گرفتن قیمت از مبدأ (نه از منطقه)، این شد که در حال حاضر ارزش گمرکی ١٠ مدل خودرو از برند تویوتا کاهش یافت.
براساس گزارش ایسنا، او با ذکر مثالی بیان کرد: بطور مثال تویوتا لوین از حدود ١٩ هزار یورو به ١٣ هزار و ۵٠٠ یورو کاهش پیدا کرده است یا کرولا کراس که حدود ١٩ هزار و ٨٠٠ یورو بود به ١۶ هزار یورو کاهش پیدا کرده است.
ضیغمی تصریح کرد: این روند حتماً ادامهدار خواهد بود و درخواست سایر شرکتها برای کاهش قیمت ارزشهای گمرکی، بهزودی در کمیته ارزش مصوب خواهد شد.
با این حال، برخی از فعالان خودرو معتقدند این کاهش ارزش گمرکی که قطعا منجر به کاهش قیمت نهایی خودروها خواهد شد، می تواند منجر به تقاضای انصراف برخی ثبتنام کنندگان قبلی شود؛ موضوعی که البته ضیغمی آن را تایید نکرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
بازار سکه سه سر برد شد
-
سومین ناو هواپیمابر آمریکا هدف کروزهای یمن قرار گرفت
-
فوری؛ ادعای خطرناک ترامپ علیه ایران
-
هشدار ایران به آمریکا/ هرگونه اقدام تجاوزکارانه پیامدهای وخیمی به دنبال دارد
-
واشنگتنپست: ادعای کمسابقه مقام آمریکایی درباره غنیسازی ایران
-
بحران روغن در قنادیها / روغن خوراکی 3 میلیون شد
-
دلیل نوسانات قیمت طلا از زبان نایب رئیس سابق اتحادیه
-
پیام کاخ سفید به تهران: هشدارهای ترامپ را جدی بگیرید
-
یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ به دهکهای چهارم تا نهم واریز شد