سخنگوی قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده واژگونی اتوبوس خبرنگاران محیط زیست که دوم تیر 1400 رخ داد و منجر به جان باختن مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی - خبرنگاران ایسنا و ایرنا - شد، گفت که در جریان این پرونده در خصوص اتهام مسئولان ستاد احیای دریاچه ارومیه قرار منع تعقیب صادر شده است.
این پرونده 26 شاکی دارد و به گفته مسعود ستایشی، برای متهمانی که در حوزه اداره کل حفاظت از محیط زیست آذربایجان غربی و سه متهم حقیقی دیگر به اتهام قتل غیرعمدی بر اثر بیاحتیاطی در امر رانندگی و ایراد صدمه بدنی غیرعمدی بر اثر تصادف رانندگی و مشارکت یا تسبیب در قتل غیرعمدی متوفیان، کیفرخواست صادر شده است.
وی همچنین درباره بازداشت چند مقام و مسئول سازمان محیط زیست گفت: دو مدیر مورد اتهام قرار گرفتند که اتهام آنها اختلاس و تحصیل مال از طریق نامشروع است. بر اساس گزارشها پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است. نفر اول جلب شده و با قرار وثیقه آزاد شده است. اتهام نفرم دوم پولشویی و منع تصدی بیش از یک شغل بوده که همانند نفر اول جلب شد و الان با قرار وثیقه آزاد است.