علت به تعویق افتادن مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد
اکوایران: براساس ادعای المیادین، دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، به دلیل مواضع متناقض دولت آمریکا به تعویق افتاد.

به گزارش اکوایران، منابع ایرانی در گفتگو با شبکه المیادین تاکید کردند که دور چهارم مذاکرات غیر مستقیم میان تهران و واشنگتن در رم به تعویق افتاده است.
این منابع اضافه کردند که به تعویق افتادن مذاکرات به دلیل مواضع متناقض دولت آمریکا در قبال این مذاکرات انجام شده است.
براساس گزارش مهر، آنها بیان کردند: واشنگتن تلاش داشت چارچوب کلی مذاکرات را تغییر دهد؛ این در حالی است که پیشتر بر سر این چارچوب توافق شده بود.
منابع مذکور تصریح کردند: مذاکرات میان ایران و اروپا نیز که قرار بود فردا انجام شود به تعویق افتاده است.
المیادین در حالی از علت به تعویق افتادن مذاکرات ایران و آمریکا خبر داده است که ساعتی پیش وزیر امور خارجه عمان، در پیامی در ایکس اعلام کرد: به دلایل لجستیکی، نشست برنامهریزیشده میان ایالات متحده و ایران که قرار بود شنبه در رم برگزار شود، به تعویق افتاده.
تاریخ جدید این مذاکرات پس از توافق متقابل اعلام خواهد شد.
این در حالیست که «مایک والتز» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، عصر پنجشنبه اظهار داشت: «ایران باید متوجه شود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا آماده توافق درباره برنامه هستهای ایران است.»
والتز در ادامه ادعا کرد: «ویتکاف منتظر است تا تهران به میز مذاکرات بازگردد.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ناامیدی به اوج رسید؛ تغییر لحن بیسابقه ترامپ علیه پوتین
-
چرا خوشبینی محتاطانه به موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا منطقی است؟
-
ترامپ: ممکن است از نتیجه مذاکرات با ایران شگفت زده شوید/امکان توافق در چند هفته آینده وجود دارد
-
گرداب خبری در بازار ارز
-
تکذیب چراغ سبز تهران به توقف موقت غنیسازی
-
یک گام تا امضای توافق؟
-
گروسی: گزارش جامع همکاری پادمانی ایران به زودی منتشر میشود/ روند خطرناک کلید میخورد؟
-
مذاکرات مستقیم دشمنان دیرینه
-
آرزوی بلند پروازنه پزشکیان: مبادلات 30 میلیاردی ایران و عمان