بازارها در نیمه اول سال تکانه‌های مهمی را پشت سر گذاشتند. در همان ابتدای سال، در ۶ ژانویه داده‌های مایوس کننده شاخص مدیران خرید خدمات آمریکا منتشر شد. بعد از آن در ۳ فوریه این داده‌ها در کنار داده اشتغال، مجدد رشد قابل توجهی را ثبت کردند.

۹ مارس بحران بانکی بازارها را به شوک برد و ۱۳ مارس حمایت قاطع فدرال رزرو از بانک‌ها اطمینان را بازگرداند. 

در کنار اینها رشد تورم ماهانه در اواسط ماه می به همراه تدوام مبارزه فدرال رزرو با تورم، مهم‌ترین لحظات نیمه اول امسال را ساختند. 

دلار آمریکا نوسانات رفت و برگشتی داشت اما بازار سهام رشد قابل قبولی بخصوص در شرکت‌های بزرگ تکنولوژی ثبت کرد. 

کامودیتی‌ها در ماه ژانویه با امید از بازگشایی‌های چین رشد کردند ولی این امید عمر چندانی نداشت.

حال در اخرین روزهای نیمه اول ۲۰۲۳، علی رضاپور در ویژه‌برنامه مارکت‌تایمز لحظات حیاتی نیمه اول را بررسی کرده است.

همچنین رضاپور در سمیناری که شنبه آینده برگزار خواهد شد، لحظات حساس نیمه دوم و واکنش‌های احتمالی بازارها را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد. برای شرکت در این سمینار به لینک زیر مراجعه کنید:

https://lms.donya-e-eqtesad.com/event/view/81