به گزارش اکوایران، معامله‌گران می‌گویند در نبود قیمت دلار هرات، دلار سلیمانیه لیدر بازار بود. طی یازده روز گذشته قیمت دلار هرات به خاطر زلزله در افغانستان بسته بود. در پشت‌خط شب دوشنبه یک اطلاعیه به بازار رسید: به اطلاع عموم صرافان محترم و فراهم کنندگان خدمات پولی رسانیده می‌شود مارکت‌های اسعاری طبق روال عادی از ساعت 9 صبح تا 4 عصر با تدابیر بیشتر امنیتی بر روی مراجعین از سه‌شنبه باز می‌باشد. صرافان محترم و معامله‌داران عزیز مطلع باشند.

بازگشایی بازار ارز هرات چه تاثیری بر قیمت دلار دارد؟

گروهی از معامله‌گران معتقدند با بازگشایی هرات، امکان دارد در ساعات ابتدایی معاملات، معامله‌گران شانتاژ کنند. این دسته هشدار می‌دهند قیمت‌های ابتدایی بازار هرات را ملاک قرار ندهید. گروهی از معامله‌گران معتقدند با بازگشایی هرات، کف قیمت دلار در روز سه‌شنبه زده می‌شود و پس از آن قیمت بالا می‌رود. اما در مقابل گروهی معتقدند با توجه به بسته بودن بازار هرات در یازده روز گذشته، معامله‌گران این بازار از خرید جامانده‌اند و حجم خرید بالا می‌رود و به بازار عمق می‌بخشد.

قیمت دلار سلیمانیه در روز دوشنبه 50 هزار تومان شروع به کار کرد و با کاهش به مرز 49 هزار و 900 تومان رسید. اما قیمت دلار سلیمانیه در این سطح حمایت شد و دوباره وارد کانال 50 هزار تومان شد و کار خود را در پشت خط دوشنبه 50 هزار و 150 تومان تمام کرد. معامله‌گران هرات معتقدند بازار ارز سلیمانیه در روز دوشنبه چپ‌زنی کرده است.

تحلیل‌گران فنی دلار معتقدند بازار ارز از سقف 53 هزار و 700 تومان کاهش داده و هم اکنون در سطوحی از قیمت قرار دارد که خریدار دوباره می‌تواند وارد شود. از نگاه فنی‌های بازار، قیمت دلار بین 49 هزار و 600 تا 50 هزار و 200 تومان در چارت پر از حمایت است و قیمت می‌تواند نسبت به آن‌ها واکنش دهد.

حمایت قیمت فعلی دلار ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان است. قیمت دلار برای افزایش نیز سطح مقاومتی 50 هزار و 300 تومان را پیش‌رو دارد و اگر آن را بشکند مرز مقاومت بعدی 50 هزار و 600 تا 700 تومان خواهد بود. به عقیده تحلیل‌گران اگر قیمت دلار به بالای 51 هزار و 200 تومان برگردد می‌توان گفت بازار به مدار صعود برگشته است. در بازار درهم نیز سطح حمایت مهم 13 هزار و 800 تومان است که اگر زیر آن تثبیت دهد فشار فروش در بازار زیاد خواهد شد.