بازگشت پر سر و صدای کوپن
سیاست حذف ارز ترجیحی و به دنبال آن اصلاح قیمت آرد و گرانی های اخیر امروز هم در مجلس موضوع بحث نماینده ها و رئیس مجلس بود. محمدباقر قالیباف رئیس مجلس صراحتا به عملکرد دولت انتقاد کرد و گفت عملکرد دولت در موضوع ماکارونی و آرد صنعتی باعث نگرانی مردم شده است. قالیباف همچنین خطاب به دولت تذکر داد که اگر قانون مجلس رعایت میشد، گرانیهای اخیر اتفاق نمیافتاد. از سمت دیگر صحبت های محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور نیز در خور توجه است که به موضوع کالابرگ برای دهک های مختلف درآمدی اشاره کرده است.
در اکوخبر امشب می توانید خبرهایی از میانجی گری ایران در جنگ اوکراین و افزایش حجم صادرات میعانات گازی به ونزوئلا نیز ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نخستوزیر عراق:ایران تمایل جدی برای توافق با آمریکا دارد/ نتانیاهو به هیچ آتشبسی پایبند نیست/ اشتباه اسد خودداری از دیدار با اردوغان بود
-
پاریس برای حفظ آتشبس میان ایران و اسرائیل تلاش میکند
-
جانشین رئیس ستادکل نیروهای مسلح: توانایی 10 سال جنگیدن را داریم
-
جزئیات حمله اسرائیل به شورایعالی امنیت ملی
-
آتشبس در هالهای از ابهام؛ دیپلماسی آخرین امید
-
بازار کار ایران بدون مهاجران افغان
-
احتمال توقف دارایی رمزارزی ایرانیها
-
قیمت دینار عراق اعلام شد/ افزایش قیمت نسبت به اربعین پارسال
-
مسکو: آلمان بار دیگر به کشوری خطرناک تبدیل شده است
چهره روز
حتی برای دولتی که به سریع عمل کردن و ایجاد تغییرات ناگهانی شهرت دارد، تحرکات البریج کولبی در پنتاگون موجب ایجاد…