بایدن: بهتر است اسرائیل به تاسیسات نفتی ایران حمله نکند
اکوایران: جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا، در اظهارات جمعه شب خود به نظر سعی داشت اسرائیل را از حمله به میدانهای نفتی ایران منصرف کند.

به گزارش اکوایران، جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا، در اظهارات جمعه شب خود به نظر سعی داشت اسرائیل را از حمله به میدانهای نفتی ایران منصرف کند.
بایدن به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «اگر من جای آنها بودم، به جایگزینهای دیگری غیر از حمله به میادین نفتی فکر میکردم» و افزود که اسرائیل هنوز تصمیم نگرفته است که چگونه به ایران پاسخ دهد.
به نوشته بلومبرگ، بایدن گفت که در حال رایزنی با کابینه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، برای تصمیمگیری درباره نحوه واکنش به حمله روز سهشنبه است که در آن ایران حدود 200 موشک بالستیک به اهدافی در سراسر اسرائیل شلیک کرد. نتانیاهو هشدار داده است که اسرائیل چارهای جز انتقام ندارد و این حمله ممکن است هر زمانی انجام شود.
ایالات متحده و سایر کشورهای گروه هفت در حال بررسی تحریمهای جدیدی علیه ایران هستند. بایدن در پاسخ به این سوال که آیا ایالات متحده تحریمهای جدیدی را علیه بخش نفت ایران بررسی میکند، گفت: «این موضوع در حال حاضر در حال بررسی است - همه چیز.»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
انتظار بازار دلار از دور چهارم مذاکره
-
ایران روی خط شکست؛ گزارش فایننشیال تایمز از بحران فرونشست زمین در کشور
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد