واکنش تهران به پیشنهاد لاوروف: هرگز با شروط ترامپ وارد مذاکره نمیشویم
اکوایران: یک منبع دیپلماتیک اعلام کرد که تهران به وزیر خارجه روسیه گفته که هرگز با شروط دولت کنونی آمریکا وارد مذاکره هستهای با واشنگتن نخواهد شد.

به گزارش اکوایران، یک منبع دیپلماتیک اعلام کرد که تهران به وزیر خارجه روسیه گفته که هرگز با شروط دولت کنونی آمریکا وارد مذاکره هستهای با واشنگتن نخواهد شد.
یک منبع دیپلماتیک عالیرتبه امروز شنبه در گفتوگو با شبکه خبری «المیادین» اظهار کرد: «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه در سفر به تهران آمادگی خود را برای پیشبرد مذاکرات هستهای از طریق کانالهای دیپلماتیک با واشنگتن اعلام کرد.
این منبع گفت: تهران با وجود استقبالش از ابتکار عمل روسیه به لاوروف تاکید کرد که هرگز با شروط دولت ترامپ وارد مذاکره با واشنگتن نخواهد شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
طلای عیدی کارگران مس شد
-
مسکن در ایستگاه گرانی؛ رکود سرمایهگذاری، جهش هزینهها
-
واکنش بقایی به سخنان اردوغان درباره نوروز
-
راهحل لاریجانی برای پرونده هستهای/ اقتصاد ایران امنیت میخواهد نه نهاد امنیتی
-
ساعات کاری ادارات و بانکها در فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد
-
به دلیل نوسانات شدید نرخ سکه و طلا؛ قانون مهریه اصلاح میشود
-
فراسوی حلقه آتش؛ محور تهران- خلیج فارس - واشنگتن اسرائیل را دور میزنند؟
-
عراق از مضمون نامه ترامپ به ایران مطلع شد/ تهران سیاست مذاکره غیرمستقیم با واشنگتن را در پیش میگیرد؟
-
اولین روز بورس 1404 چطور رقم میخورد؟
چهره روز
اقدام محمد مصدق در ملی کردن صنعت نفت، در واقع به دولتیسازی این صنعت منجر شد. این اقدام، نه تنها الگویی برای سیاستهای…