تمدید اختیارات ستاد تنظیم بازار تا پایان ۱۴۰۴ با تصویب سران قوا
اکوایران: اختیارات ستاد تنظیم بازار به منظور کنترل و نظارت دولت بر قیمتها با رأی اکثریت اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه تمدید شد.

به گزارش اکوایران، اختیارات ستاد تنظیم بازار به منظور کنترل و نظارت دولت بر قیمتها با رأی اکثریت اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، تا پایان سال ۱۴۰۴ تمدید شد.
به گزارش ایسنا، جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بعد از ظهر امروز -27 بهمن- به میزبانی مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری و با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، رئیس دستگاه قضا و دیگر اعضای این شورا برگزار شد.
در این جلسه موضوع تعیین تکلیف ۱۴۶ میلیون دلار باقیمانده از خرید واکسن کرونا در قالب سازوکار کوآکس مورد بحث و بررسی قرار گرفت که با تصویب شورا مقرر شد این مبلغ در قالب بودجه کل در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گیرد.
همچنین موضوع اختیارات ستاد تنظیم بازار به منظور کنترل و نظارت دولت بر قیمتها بررسی و با رأی اکثریت اعضای شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، مصوبه این شورا در سال ۱۴۰۰ در این خصوص و با رعایت ملاحظات تولیدکنندگان تا پایان سال ۱۴۰۴ تمدید شد.
در جلسه امروز همچنین مصوبه جلسه هشتاد و نه این شورا در خصوص تکمیل فازهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر تمدید شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پرداخت سود ۴ میلیونی تومانی سهام عدالت صحت دارد؟
-
علمالهدی: یک مشکل در جامعه وجود دارد و آن بیحجابی است/ افرادی که جلوی مجلس تحصن کردند همین مردم هستند
-
شوک بزرگ به مسکو؛ اتحادیه اروپا تحریمهای روسیه را تمدید کرد
-
متهم ردیف اول بحرانهای ارزی در ایران
-
پیش بینی بورس فردا / بازار سهام شاگرد مردود 1403 خواهد شد؟
-
جزئیات دیدار عباس عراقچی با حامل نامه ترامپ
-
کشته شدن نفر دوم داعش توسط نیروهای عراقی
-
وجوه دیده نشده در آزادسازی سهام عدالت
-
پشت پرده نشست هستهای پکن؛ هدف چین از میزبانی تهران و مسکو چه بود؟