جنگ با خودروسازی چه کرد؟
جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل سبب شد خودروسازان و قطعهسازان کشور علیرغم میل باطنی به تعطیلات بروند، موضوعی که در کنار دیگر چالشها سبب شد روند تولید خودرو در سه ماه ابتدایی امسال کند شود.
صنایع خودرو و قطعه کشور، طی روزهای گذشته از سال ۱۴۰۴ با چالشهای مختلفی از جمله کمبود نقدینگی ریالی و ارزی، حادثه انفجار در بندر شهید رجایی و در نهایت، جنگ ایران و اسرائیل مواجه بوده اند و برخی از این مسائل همچنان پایدارند.
اکوایران در گفت و گو با دبیر انجمن قطعهسازان، آخرین وضع صنایع خودرو و قطعه کشور را در کنار آنچه در جنگ ۱۲ روزه بر این صنایع گذشت، بررسی کرده است. به گفته مازیار بیگلو، قطعهسازان بیش از آنکه از جنگ و دشمن خارجی بترسند، از دشمنان داخلی صنعت در هراس هستند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ترکیب اعضای شورای دفاع مشخص شد
-
زمان واریز معوقات بازنشستگان مشخص شد
-
رئیس دیوان عالی کشور: امام دستور جنگ دهد بدون، چون و چرا باید مهیای نبرد شد
-
فلاحتپیشه: بازگشت لاریجانی میتواند نقطه پایان افراطیگری باشد
-
کدام دولت آب را در راه بحران انداخت؟
-
مرز خسروی تعطیل شد
-
کجا سرمایهگذاری کنیم؟ سه پیشنهاد حرفهای برای روزهای پرنوسان
-
محدودیت جدید بانک مرکزی برای صدور دسته چک
-
قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ شنبه ۱۱ مرداد
چهره روز
اکوایران: از زمان کنارهگیری از ریاستجمهوری در سال ۲۰۱۲ و بازگشت پوتین به این سمت، مدودف خود را از یک تکنوکرات نسبتاً…