شرکت فولاد کاوه جنوب کیش(کاوه) در دو اطلاعیهای جداگانه در سامانه کدال از شروع و توقف خطوط تولیدی خود خبر داد. کاوه در اولین اطلاعیه از شروع مجدد فعالیت یکی از خطوط تولید آهن اسفنجی خود که از 2 دی ماه متوقف شده بود خبر داد و در اطلاعیه دوم درباره توقف یکی از دیگر از خط تولید آهن اسفنجی تا 11 بهمن اطلاع رسانی کرد. علت این موضوع اعمال محدودیت مصرف گاز از سوی شرکت ملی گاز عنوان شده است.
سیمان کارون در گزارش 9 ماهه خود از سود 26 میلیارد تومانی خود خبر داده که نسبت به دوره مشابه قبل رشد بیش از 1000 درصدی داشته است..
شرکت تهیه و تولید خاک نسوز استقلال آباده (کباده) نیز در گزارش 9 ماهه خود خبر از تحقق سود 160 میلیارد تومانی داده است.
اما در مقابل نماد شرکت صنایع کاغذ سازی کاوه (چکاوه) عملکرد بدی را نسبت به دوره مشابه سال قبل رقم زد. چکاوه سود 16 میلیارد تومانی سال قبل را به رقم 450 میلیون تومان تنزل داد.