تولید دو محصول جدید در دبالک
شرکت تولید مواد اولیه دارویی البرز بالک با نماد دبالک در جدیدترین اطلاعیه منتشر کرده خود در سامانه کدال عنوان کرده است که با دریافت پروانه تولید دو محصول آزیترومایسین و پرگابالین در این شرکت، این محصولات به سبد فروش سال 1404 اضافه خواهد شد.
زیان ۱۹۵ میلیارد تومانی تلفیقی غپاک نیز مورد تایید حسابرس قرار گرفت. همچنین نماد فسازان از تایید افت ۵۶ درصدی در سود خالص این شرکت توسط حسابرس خبر داده است. فسازان برای نیمه نخست سال جاری ۹۱ میلیارد تومان سود خالص اعلام کرده است که این رقم برای دوره مشابه قبل ۲۱۰ میلیارد تومان ذکر شده است.
در مقابل خگستر و تپسی از رشد سود تلفیقی مورد تایید حسابرس خبر دادهاند. تپسی ۱۶۲ میلیارد تومان سود خالص با رشد ۱۱۲ درصدی نسبت به دوره قبل را گزارش کرده و خگستر نیز ۱۱۶ میلیارد تومان سود خالص با رشد ۲۰۳ درصدی نسبت به دوره قبل را به اطلاع سهامداران رسانده است.
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران هر چند که با رشد بیش از 28 هزار واحدی کار را تمام کرد اما عرضه هایی در نیمه دوم بازار رخ نقشه معاملاتی بازار را سرخ کرد. اهالی بازار معتقد هستند با رسیدن شاخص به محدوده مقاومت تاریخی اردیبهشت ماه 1402 کمی ترس از عقب نشینی شاخص وجود دارد اما بازار سرمایه از نظر بازدهی همچنان فاصله معنا داری با اردیبهشت 1402 دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
زلنسکی پشت درهای مراسم تحلیف ترامپ ماند/ غافلگیری بزرگ برای اوکراین؛ خبری از بذل و بخششهای آمریکا نیست
-
جزئیات جدید از ترور در کاخ دادگستری/ آبدارچی 31 ساله ظرف ۱۳ ثانیه ترور را انجام داد
-
هدیه تحلیف ایران و روسیه به دونالد ترامپ/ ترامپ چه پاسخی میدهد؟
-
ناو آمریکایی طعمه کروزهای یمن شد
-
واکنش چین به پیشنهاد ترامپ برای مالکیت 50 درصدی آمریکا بر تیکتاک
-
پیشبینی کارشناسان از قیمت طلای جهانی در هفته جدید؛ خیز فلز زرد برای رکوردشکنی؟
-
از زمین تا آسمان؛ تصاویری از ساخت موشک، در شهر زیرزمینی نیروهای مسلح ایران
-
سایپا خیال مشتریان را راحت کرد / افزایش قیمت این خودرو قطعی شد
-
توصیف ترامپ از فردای آغاز ریاستجمهوریاش/ بدون آنکه رئیسجمهور باشم به توافق آتشبس دست یافتیم