هک پشت هک
در برنامه امروز کیوسک، دوشنبه 13 شهریور، مهمترین عناوین خبری و تیتر یک روزنامههای صبح تهران را مرور کردیم.
روزنامه «اعتماد» در گزارشی ماجرای هک تپسی را بررسی کرده است و خبر داده که گروه هکری که اطلاعات مختلف مسافران را به فروش گذاشته، ۲۰ روز پیش هم اطلاعات ۱۸ شرکت بیمهای را هک کرده بود. روزنامه «فرهیختگان» هم در گفتوگو با کارشناسان آی تی، یکی از عللل هک شدن اپلیکیشنها را مهاجرت عنوان کرده است.
روزنامه «دنیای اقتصاد» در گزارشی فرصتها و تهدیدهای فیدان را بررسی کرده است و «هممیهن» از بخشنامهای نوشته است که تحصیل کودکان اتباع را با سنگاندازی مواجه کرده است.
در ادامه برنامه کیوسک امروز، گزارشی از روزنامه «جمهوری اسلامی» را هم خواندیم، در این گزارش به ورود مجلس به ماجرای اخراج اساتید دانشگاه اشاره شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نرخ رشد جمعیت در کدام کشور بالاترین است؟
-
ادعای خبرنگار والاستریت ژورنال؛ آمریکا به قطعنامه ضدایرانی تروئیکا در آژانس میپیوندد
-
حمله پهپادی ویرانگر اوکراین و خرس زخمی روس؛ گزینه حمله اتمی روی میز پوتین؟
-
افزایش تنشهای ایران و آژانس؛ بازرسان به جاسوسی متهم شدند/ مذاکرات گره میخورد؟
-
گروسی: تهران و واشنگتن خواهان توافقند/ ایدههایی فراتر از کنسرسیوم وجود دارد
-
جنگجویان سرسخت دریای سرخ؛ چگونه یمنی ها قواعد جنگ دریایی را زیرورو کردند؟
-
واشنگتن: بهزودی با ایرانیها دیدار میکنیم
-
ماجرای عقبنشینی بزرگ در برابر معلمان معترض
-
آمریکا چگونه لحظه برتری مطلق خود را از دست داد؟
چهره روز
در روزهای اخیر دو رویداد حول سریال سووشون ساخته جدید نرگس آبیار، پای این سریال را به سرخط خبرها کشاند. اولی جشن امضای…